Er du ildsjelen dette firmaet ønsker å gi penger til?

VIL BIDRA: Fra venstre ser vi Jan Erik Gjelstad, André Bekken, Cathrine Halvorsen, Caroline Wilhelmsen Hestvik, Linda Holtan, Katarzyna Andersen og kontor-hunden Alberto.

VIL BIDRA: Fra venstre ser vi Jan Erik Gjelstad, André Bekken, Cathrine Halvorsen, Caroline Wilhelmsen Hestvik, Linda Holtan, Katarzyna Andersen og kontor-hunden Alberto. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Vil gi penger til lokale hverdagshelter.

DEL

STOKKE: Bedriften Harmonie slår et slag for frivillighetsarbeid i Vestfold. Det er satt av opptil hundre tusen kroner som skal gis bort til en eller flere organisasjoner.

LES OGSÅ: Henken bidrar til frivillig arbeid verdt 72 milliarder kroner hvert år

Hjertesak

– Vi ønsker å nå ut til noen lokale ildsjeler i Vestfold som står på for en god sak, og som ikke har så mye midler. Vi ønsker oss en søknad som godt forklarer hva organisasjonen trenger penger til, opplyser Caroline Wilhelmsen Hestvik i Harmonie.

Bedriften kaller prosjektet for «Hjertesak 2017».

LES OGSÅ: Einar tar med damene på handletur

Gjør en forskjell

De ønsker å støtte en liten, lokal organisasjon i fylket som er fylt med ildsjeler, og som trenger økonomisk hjelp videre på veien.

– Vi er ganske åpne når det gjelder hva slags veldedig arbeid organisasjonen bedriver. Det viktige er at det utgjør en forskjell og noe godt for noen andre. Enten det er for mennesker, miljø eller dyr, sier Hestvik, som inviterer interesserte til å ta kontakt med henne.

Artikkeltags