Gå til sidens hovedinnhold

Om året som har gått har vært tøft, så topper politikerne det med glede

Godt nytt år til alle med lønninger og god råd.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Til dere som er uføre trygdede og lever langt under sperregrensen vil jeg si lykke til.

Nå har vi fått ny regjering som øker skattene til enslige trygdede fordi de sitter på nedbetalt hus som den eller/de har slitt i ett livsløp for å få betalt.

Til alle pensjonister og uføre vil jeg si at vi blir sparket liggende. Medisiner øker.

Frikortet hos lege og fysioterapi blir dyrere. For de som ikke får dekket taxi til behandling blir det dyrere.

De fleste som har plager med muskellidelser hjelper varmen fra et bad eller dusj. Med dette mener jeg de som ikke sover eller gråter av smerter.

Men nå fikk vi jo en god nyhet til, strømmen eksploderer i pris!

Varmtvann er kjempedyrt så lindring blir da vanskligt for oss. Mange jeg kjenner skrur ned varmen å sitter med soveposer og dyner. En kan søke om mer i bostøtte men da må mange ha hjelp til å søke om dette.

Eldre jeg snakker med kan noe data, barnebarna hjelper ellers føler de at de blir behandlet dårlig når de trenger hjelp av de offentlige. Mange blir møtt på en måte som gjør at de føler seg dumme. En jeg er veldig glad i ble dårlig behandlet i en av fylkets privat bedrifter.

Personen var så lei seg og utafor det å bli behandlet på denne måten gikk veldig på selvfølelsen. Er det slik vi vil behandle de som har gitt oss så mye.

I tillegg til dette er det utrolig vanskelig å få hjelp i ssykiatrien og det ville ikke bli bedre.

Så dette året starter jeg med 1 time hjelp igjen. Jeg har angst for telefoner og det å få behandling over telefon sier seg selv hvor godt hjelper. Men husk meteren for en hver pris slik at vi holder de som er friske i psykiatrien på jobb.

Jeg trenger hjelp til å takle PTST angst og får angstanfall av å ta disse tingene i media. Det koster mye tid og krefter men noen må si stopp! Vi må kunne få behandling når det er staten og kommunen som er årsaken til problemene. De ga blaffen i hva som skjedde med oss som barn.

Jeg håper og ønsker at vi alle følger med på den som virker ensom, kanskje ta en kaffekopp. Noen liker å være alene. Det må også være greit.

Jeg vil starte det neste året med å si at alle trenger hjelp en dag, ingen slipper unna. Men vi kan smile til hverandre og vise respekt for hverandre.

Vi må håpe å tro at en dag forsvinner pandemien og vi kan gi hverandre en god varm klem igjen.

Kommentarer til denne saken