Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel fransk ligacup: Blytungt for Thierry Henry

Midtukekupongen: Manchester City klokkeklar på midtukekupongen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Ligacupsemifinalen mellom Manchester City og Burton skal spilles og i Copa del Rey er det fire kamper som skal spilles. I tillegg er det fransk ligacupfotball og her hjemme spilles det tre kamper i den norske eliteserien i håndball for kvinner. Det er også masse ishockey på menyen. Tre kamper her hjemme i 1. divisjon og full serierunde i Hockeyallsvenskan. Og i NHL spilles det tre kamper natt til torsdag.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Gjøvik Hockey–Tønsberg Vikings 1,45–4,90–3,55 B (spillestopp kl. 1855)

Etter at Gjøvik slo Narvik på bortebane i slutten av november har formpilen pekt nedover. Opplendingene har tapt fire av de fem siste kampene.

Gjøvik har vært svake hjemme i Gjøvik Olympiske Fjellhallen den siste måneden. I forrige hjemmekamp tapte de 1–3 mot Furuset, og tidlig i desember måtte de ha spilleforlengelse for å slå Hasle-Løren.

Etter å ha vunnet sesongens to første kamper mot Tønsberg Vikings, tapte de lørdagens kamp etter straffeslag. Laget fra Oppland ledet 4–2 etter halvspilt kamp i Vestfold, men da tok trener Andreas Toft grep og Tønsberg snudde kampen. Tidlig i tredje periode ledet de plutselig 5-4, men Gjøvik utlignet helt på tampen av kampen.

I straffeslagkonkurransen var Tønsberg Vikings det beste laget, og dermed tok de sin andre seier i 2019, og sin femte seier på rad.  

Gjøvik og Tønsberg byttet plass på tabellen etter at Kongsvinger meldte oppbud. Tønsberg ligger på fjerdeplass med 34 poeng. Gjøvik følger hakk i hælen med ett poeng mindre enn vestfoldingene.

Kampen Gjøvik Hockey - Tønsberg Vikings vises på TB +. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

Gjøvik mangler bare Cato Ødegaard. Han er ute med skade, men han har vært ute hele sesongen.

Tønsberg Vikings viktigste spiller Petter Røste Fossen pådro seg en alvorlig skade i seriekampen mot Gjøvik i oktober, og han er ute på ubestemt tid. Det har svekket vestfoldingene. Den positive nyheten er at John Nicolay Næsgård har gjort comeback i Vikings. Han kan bidra med viktig erfaring.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Det er en duell i duellen onsdag. Da møtes nemlig 1. divisjons to poengkonger. Svenske Phillip Larsson i Tønsberg har 24 scoringer og 28 målgivende pasninger. Nummer to på poengtoppen er Gjøvik-spilleren Leonards Rimjans fra Latvia. Han har 23 scoringer og 22 målgivende. Tønsberg må stole på at svenskene Phillip Larsson og Aton Persson leverer om de skal vinne onsdagens kamp.

Tønsberg er helt klart mest i dytten før toppoppgjør på Toten. De møter et Gjøvik-lag som ikke har imponert på hjemmebane denne sesongen. De står med seks seire og fire tap i Fjellhallen.

Tønsberg har heller ikke imponert på bortebane denne sesongen, men de har vunnet de to siste på fremmed is. Oddsen er satt veldig skjev i denne kampen, noe jeg forstår lite av. Jeg synes derfor det er spennende å satse på Tønsberg-seier på Gjøvik onsdag. Det gir herlige 3,55 i odds. Denne kan ikke spilles som singel, men jeg bruker den i en flott dobbel.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Herulf Moss–Lillestrøm TH 1,95–8,00–1,90 H (spillestopp kl. 1855)

Nedrykksduell i 1. divisjon. Herulf befinner seg under nedrykksstreken med kun syv poeng på de 13 første kampene. På onsdag møter de Lillestrøm som ligger på plassen foran dem på tabellen med ti poeng.

Mossingene trenger en seier i onsdagens kamp om ikke luken opp til Lillestrøm og de andre lagene over nedrykksstreken skal bli for stor.

Følg Spillsenteret på Facebook!

I siste kampen før jul vant HK Herulf Moss 32–28 over Vålerenga som ligger nederst på tabellen. Oslo-laget har tapt alle kampene virker helt fortapt. Det var en utrolig viktig seier for østfoldingene som har hatt en forferdelig start på sesongen.

Etter 13 serierunder har de ni tap, en uavgjort og tre seire.

Kampen mellom Herulf Moss og Lillestrøm TH vises på TB +. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

Ikke så rart egentlig siden trener Igor Koprivicia kun hadde syv spillere på kontrakt i sommer, og dermed fikk han ikke trent skikkelig. Det gjorde at starten av sesongen var blytung, og det også i denne perioden de møtte Lillestrøm sist.

Nå er det mer fasong på Herulf-laget. De stiller skadefrie før onsdagens kamp mot Lillestrøm. HK Herulf Moss slo Lillestrøm i to kamper i sesongoppkjøringen, men tapte det første oppgjøret i seriespillet. Den kampen tapte de 22–25. Herulf må vinne denne kampen, hvis ikke vil luken opp til Lillestrøm bli for stor. Det vet mossingene.

Jeg tror bortesvake Lillestrøm kan få problemer i Moss på onsdag. 1, 95 i odds på hjemmeseier er ok. Iallfall i en dobbel.

Onsdagens dobbelttips er derfor Tønsberg Vikings + Herulf Moss. Denne kombinasjonen gir nydelige 6,92 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet