Vestfold er et lite fylke med mange fotballag som vil oppover i seriesystemet: Sandefjord er oppe, Fram Larvik, Ørn Horten og Eik Tønsberg og Flint!

Det trengs sponsormidler og vi bør lønne fotball spillere på heltid, men i samme åndedrag har du også håndballag på Nøtterø herrer og Flint dame og du har ishockey Vikings. Dette krever sponsormidler. Det er flott at det kommer 2000 publikum og ser Eik mot Flint, men er det «næringsliv» nok i Tønsberg til å sponse fotball, håndball og hockey?

I Glomdalendområdet er Det ET lag Kongsvinger og da er det lettere å mobilisere næringslivet, i Vestfold fylke er det fotball lag som har ambisjoner i alle de nevnte byene og Sandefjord topper. Det ideelle for Vestfold kunne vært å ha et lag i hver divisjon og samarbeidet deretter og eksportert spillere til utlandet så hadde pengene gått nedover i klubbene og alle hadde tjent penger på salget. Men når alle lag sitter på hver sin tue. For å få sponsor må man vise at man prestere på høyt nivå over tid, da kommer sponsormidlene! Lykke til!