Gå til sidens hovedinnhold

Parkering i Tønsberg: Vær OBS!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Lørdag formiddag parkerte jeg i Tønsberg sentrum og benyttet meg av appen Easypark. Jeg trodde jeg parkerte på plassen Mediahuset/Nedre Langgate. 20, som var det som dukket opp som alternativ da jeg åpnet appen. Det viste seg dessverre at det ikke var på Mediahuset/Nedre Langgate. 20, men på Pelagos Plass A jeg hadde parkert og dermed var boten et faktum.

Til alle dere som bruker Easypark, og spesielt til dere som ikke er lommekjent i Tønsberg, vær obs. på å velge riktig P-plass - det blir fort veldig dyr parkering!

At appen ikke er bedre enn at den kommer opp med naboens plass som alternativ, til tross for at plassen jeg sto på var så langt fra naboens område som det er mulig å komme, kan en jo også lure på.

At det i tillegg koster skjorta å parkere i Tønsberg, gjør jo ikke saken bedre! Her fikk både Micasa og Tønsberg kommune sine kroner inn, mens jeg fikk en sur ekstraregning før jul!

Kommentarer til denne saken