Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Ingen grunn til å kimse av Brighton

Oddssingel Premier League: Wolverhampton må takle favorittpresset

Oddssingel Premier League: United går i strupen på Newcastle

Oddssingel Premier League: Pogba sprudler under Solskjær

Midtukekupongen: Midtukekupong med Manchester City - Liverpool

Onsdagens langoddsprogram byr på seks kamper fra Premier League, der Newcastle mot Manchester United naturligvis er den mest interessante med norske øyne. Ellers er det lite som skjer på fotballfronten, men det er midtukerunde i portugisisk toppseire og det spiller to kamper der onsdag. Natt til torsdag er det seks kamper i NHL.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Paul Pogba scorer mål - 2,75 i odds (spillestopp kl. 2055)

Etter en blek start på Premier League lovet resultatene i november bra for Newcastle. The Magpies sto nemlig uten seier etter de ti første ligakampene, før de slo Watford 1-0. Det ble den første av tre seire på rad.

Men Rafa Benitez sine menn klarte ikke holde oppe dampen. De tapte 0-3 hjemme mot West Ham 1. desember, og det ble starten på en ny nedtur i Nordøst-England. Newcastle har kun vunnet én av de siste syv kampene i Premier League.

Når sant skal sies så går det bedre med Newcastle. De har bare tapt tre av de siste syv kampene, og de ligger på 15.-plass på tabellen. Men det er tett i bunnen av Premier League, og de ligger kun tre poeng over nedrykksstreken. De trenger poeng mot Manchester United for å være sikker på ikke å havne i nedrykksgjørmen igjen.

The Magpies har en knalltøft kampprogram den neste måneden. De skal møte Chelsea, Manchester City og Spurs, men først venter Manchester United.

Etter at Ole Gunnar Solskjær kom inn for Jose Mourinho på Old Trafford har Manchester United opplevd en total forvandling. De røde djevlene har vunnet alle tre kampene med nordmannen som sjef, og de har har også scoret tolv mål. Plutselig var underholdingen tilbake på Drømmenes Teater.

 

En mann har virkelig fått utløp for sitt fulle potensial etter at Ole Gunnar Solskjær overtok sjefsstolen på Old Trafford. Han heter Paul Pogba. Frankmannen var i tottene på Jose Mourinho og ble benket i de tre siste kampene til portugiseren. Etter at Solskjær kom inn har forvandlingen vært total. 

Pogba har vært banens gigant i de tre første kampene under nordmannen: Først leverte han to målgivende pasninger og var involvert i nesten alt mot Cardiff, så scoret han to flotte mål mot Huddersfield og deretter fulgte 25-åringen opp med to nye scoringer mot Bournemouth på lille nyttårsaften.

Den franske stjernespilleren har vært direkte involvert i totalt syv mål på de tre siste kampene under Solskjær. Han har scoret fire og har tre målgivende pasninger. Til sammenligning scoret han tre mål og hadde tre målgivende på 14 kamper under Jose Mourinho tidligere denne sesongen.

Pogba kan bli den andre United-spilleren som scorer to mål eller mer i tre Premier League-kamper på rad etter at Cristiano Ronaldo gjorde det for klubben i desember 2006.

Jeg er usikker på om franskmannen scorer to ganger, men etter å ha sett kampene mot Huddersfield og Bournemouth tror jeg at han kan tegne seg på scoringslisten igjen mot Newcastle. Pogba har nesten vært en slags hengende spiss i de kampene, og han har kommet til mange sjanser i den rollen. Han vil få flere sjanser i onsdagens kamp.

2,75 odds på Pogba-scoring synes jeg er greit. Med den formen franskmannen har vist i de siste kampene er det et ok spill.

Klikk her for å levere dette spillet