Se hva politiet fant

Om man har blitt frastjålet sølvtøy, pcer, kameraer og nettbrett, kan du i dag hente dem hos politiet. De har i dag et eget showroom på politihuset i Tønsberg, hvor personlige eiendeler kan bli hentet.

Om man har blitt frastjålet sølvtøy, pcer, kameraer og nettbrett, kan du i dag hente dem hos politiet. De har i dag et eget showroom på politihuset i Tønsberg, hvor personlige eiendeler kan bli hentet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Etter flere pågripelser de siste ukene, har politiet funnet tyvegods for flere hundre tusen kroner. Nå kan eierne hente tyvegodset på politihuset i Tønsberg.

DEL

Politiet har nå pågrepet syv personer i forbindelse med en rekke innbrudd i sørfylket. Mye av dette tyvegodset leveres i dag tilbake til sine eiere.

– Dette er gjenstander fra boliginnbrudd. Primært fra Sandefjord og Larvik, men også fra andre steder, forteller politiinspektør Kjell Johan Abrahamsen til tb.no.

Han opplyser at det er syv litauere som er pågrepet, og at de nå sitter i varetekt.

Kan hente eiendelene

På politihuset i Tønsberg åpner politiet et eget showroom for de stjålne gjenstandene. Der kan eierne av tyvegodset komme å lete etter sine eiendeler.

– Det har allerede vært to stykker innom, sier Abrahamsen til tb.no klokken 11.00 onsdag formiddag.

Han forteller at showrommet holder oppe i dag og i morgen.

Tyvegodset har en verdi på flere hundre tusen kroner, hvor da gjenstandene bl.a. er PC-er, nettbrett, kameraer, gull og sølvtøy.

NB: Det er kun inviterte som får tilgang til showrommet. Om ikke alle eiendelene blir hentet, vil det bli åpent for publikum.

LES FLERE SAKER PÅ TB.NO:
Odd Nerdrum dømt til fengsel

Skatteetaten anmelder ti restauranter
Bevæpnet mann tatt av politiet etter vold og bråk

Artikkeltags