Gå til sidens hovedinnhold

Nathalie (23) skulle ta sol – oppdaget mann bak senga

Artikkelen er over 10 år gammel

TØNSBERG: Da venninnene Nathalie (23) og Christina (23) skulle ta sol på Brun og Blid i Tønsberg, oppdaget de en mann som lå gjemt bak solariumssenga.

– Jeg skvatt noe fryktelig og skrek som om jeg skulle ha blitt forsøkt drept, forteller Nathalie.

Del på Facebook

Hun oppdaget mannen da hun for sikkerhets skyld kikket bak solsenga venninnen skulle bruke.

– Han lå sammenkrøket, og først trodde jeg det var en narkoman, men det var det jo ikke. Han var i fullt arbeidsantrekk og dro fram noe som liknet en lekeskiftenøkkel, men det var helt tydelig at han ikke var på jobb.

Brun og Blid på Kilen er et ubetjent solariesenter og jentene har vært der flere ganger. Nathalie har ikke for vane å sjekke bak solsenga før hun tar sol, men Christina pleier alltid å gjøre det.

– Da Christina ba meg sjekke bak solsenga hennes lo jeg faktisk litt av henne og tullet litt med det. Men jeg fikk sjokk da jeg oppdaget at det faktisk lå en mann der, sier 23- åringen.

Da mannen ble oppdaget, løp han ut av rommet. Nå oppfordrer jentene andre som skal ta sol om å sjekke alle kriker og kroker før de låser døra på rommet.

– Jeg hadde ikke trodd noen skulle klare å gjemme seg på så liten plass, sier Natalie.

Verken hun eller venninnen ønsker å stå frem med fullt navn og bilde i avisen.

Vanskelig å forhindre

Ansvarlig for Brun og Blid i Tønsberg, Arnulf Tjølsen, oppfordrer jentene til å anmelde hendelsen som skjedde onsdag ved 19.30- tiden.

Tjølsen sier kjeden har gjort flere tiltak for å forhindre at slike ting skal skje, men at det er umulig å ha full kontroll når senteret er ubemannet deler av tiden.

– Sengene er dyttet så langt mot veggen som mulig, men sengene er blitt større med årene så det er enklere å skjule seg bak dem nå enn før. Vi har også skiftet låser på dørene og byttet veggplatene fra gips til MDF slik at ikke folk skal klare å bore hull i dem.

Tjølsen har hørt om solariumskunder som har hatt ubehagelige opplevelser, men det har vært andre steder enn i Tønsberg.

Ingen videoopptak

Jan Foss, som står for den daglige driften av senteret, sier det ikke finnes videobilder fra senteret fra onsdag kveld.

– Dessverre har det vært en innstillingsfeil på kameraene i gangene, så vi har ikke opptak av mannen. Men ut ifra jentenes beskrivelse vet vi muligens hvem denne personen er, sier Foss.

Nathalie og Christina vurderer nå å anmelde saken til politiet.

– Tenk om mannen har ligget der mens andre har tatt sol. Det er ekkelt å tenke på.

Bli tilhenger av Tønsbergs Blad på Facebook:

Kommentarer til denne saken