Vurderer å gå ut med navn og bilde på den jaktede sjåføren

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag kveld døde en kvinne etter å ha blitt påkjørt på en gangvei i Lahelleveien i Sandefjord. En mann i 50-årene ble også skadd og fraktet til sykehus.

DEL

Det viser seg at de to personene som ble påkjørt var et ektepar.

Les saken her: Kvinne døde etter å ha blitt påkjørt på gangvei

Sjåføren som kjørte på de to personene jaktes fortsatt på av politiet. Sjåføren skal være en mann i 30-årene og han er nå siktet for ugjerningen.

Flere teorier

Personen som står oppført som bileier er en kvinne, men ifølge jourhavende jurist Torje Arneson, befinner ikke denne kvinnen seg i landet.

Mannen de nå leter etter skal være eksmannen til damen som står oppført som bileier.

Ifølge Arneson er det ingenting i etterforskningen som foreløpig tyder på at påkjørselen var tilsiktet. De jobber nå med forskjellige hypoteser, som at påkjørselen kan ha skjedd på grunn av ruskjøring, sykdomstilfelle, teknisk svikt eller lignende.

Bilen har blitt undersøkt av teknikere, men Arneson har ikke fått sett rapporten enda, forteller han til Sandefjords Blad i 12-tiden lørdag.

Sølvgrå Audi A3

– Han har ikke blitt funnet enda, sa politiadvokat Cecilie Reinskau Svorstøl til Sandefjords Blad ved halv 8-tiden lørdag morgen. Den samme beskjeden gjelder klokken 12.

Politiet skal ha pratet med vitner som har sett bilen både før og etter sammenstøtet. De skal ha blitt tipset om at føreren av bilen var mørkhudet, men ifølge Svorstøl er det ikke snakk om en mørkhudet mann som det jaktes på.

LES OGSÅ: To personer alvorlig skadd – bilfører stakk av i sølvgrå bil

– Vi kommer til å vurdere å gå ut med fullt navn og bilde på personen dersom han ikke blir funnet eller melder seg selv, sier Svorstøl.

Politiet har heller ikke fått noen opplysninger om at det skal ha vært flere personer i bilen.

Den aktuelle bilen, en sølvgrå Audi A3, ble funnet av politiet ved Meny på Hasle klokken 21:52 fredag kveld.

Artikkeltags