Ekstremt travel natt for politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

Mange ordensforstyrrelser i løpet av den siste festivalnatta.

DEL

(Østlands-Posten) Politiet melder søndag morgen om en særdeles hektisk natt i Larvik og andre steder i distriktet.

«Det har vært svært mange klager på høy musikk og festbråk i distriktet i natt. Vi har vært på noen, men langt ifra alle. Har vært en ekstremt travel natt for politiet. Mange bortvisninger og mindre slåsskamper i tillegg til det andre som er twitret om. Men kun 5 stk som er innbrakt eller pågrepet i løpet av natten», står det på politiets Twitter-konto.

Over 200 loggførte hendelser totalt

Operasjonsleder Anne Meyer bekrefter overfor ØP at loggen er smekkfull av hendelser fra sent lørdag kveld til langt ut i de små timer søndag morgen.

– Vi har loggført over 200 hendelser for hele distrikt Sør-Øst i natt. Det er svært mye, sier Meyer.

– Kan du si noe om hvor mange av disse hendelsene som har funnet sted i Larvik-distriktet?

– Det jeg kan si er at jeg har fått beskjed om at det har vært en del ordensforstyrrelser i forbindelse med Stavernfestivalen, men hvor mye det er snakk om har jeg ikke oversikt over. Da må jeg begynne å telle, og det har jeg ikke mulighet til nå. Men ingen av hendelsene skal være alvorlige.

Voldsepisoder og bil av veien

Noen konkrete, lokale hendelser kan man likevel lese seg til ut fra nattens Twitter-meldinger fra politiet:

  • Det startet med en slåsskamp på Meløstranda ved 00.30-tiden. Her skal to personer ha blitt slått ned og tatt hånd om av ambulanse, men gjerningspersonen(e) forsvant, og det er ifølge politiet uvisst hva som har skjedd.
  • En halvtime senere ble en vakt på et utested slått til av en en mann i 40-årene. Mannen blir anmeldt for dette samt at han var i besittelse av en kniv.
  • Klokken 03.30 kom det inn melding om en bil som hadde kjørt av veien i Møllegata, like etter avkjøringen fra E18 på Farriseidet. Da politiet kom til stedet, hadde føreren stukket av. Litt senere opplyser politiet at eieren av bilen – «etter mye fram og tilbake» – har funnet ut hvem som hadde kjørt bilen hans. OPPDATERT KL. 12.45: Bilfører, en mann i tenårene, har meldt seg for politiet. Han har avgitt forklaring og det er besluttet førerkortbeslag.

Artikkeltags