(Østlands-Posten)

– Vi utelukker heller ikke at flere hytter kan ha blitt rammet, og ber publikum ta kontakt dersom de har opplysninger i saken eller oppdager at det har vært innbrudd hos dem, sier Per Oscar Rønningen ved politiet i Larvik.

Har brukt båt

Innbruddene politiet fikk melding om i løpet av helgen skal ha skjedd etter påske, og i forbindelse med minst ni av innbruddene har det trolig blitt brukt båt.

– Av de 15 innbruddene vi så langt har fått melding på har ni skjedd i hytter ute på Lille Arøya, forteller Rønningen.

– På fastlandet ved Normandbo har vi fått melding om innbrudd i seks hytter, og det er så mange likhetstrekk mellom innbruddene at vi arbeider ut fra at det kan være de samme innbruddstyvene som har vært på ferde begge steder, sier han.

Rønningen sier at politiet er interessert i opplysninger hvis noen har observert båter i områdene de siste dagene, og også hvis noen skulle ha opplysninger om båter som kan være stjålet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

 

Store ødeleggelser

Per Oscar Rønningen sier at politiet så langt ikke har en fullstendig oversikt over hva som er stjålet fra hyttene, men at det ved ett av tilfellene skal ha blitt stjålet sølvtøy.

– Det er imidlertid gjort store ødeleggelser, spesielt innvendig, på flere av hyttene, og innbruddstyvene har tatt seg inn ved å bryte opp dører, trolig med brekkjern, sier han.

Rønningen sier at politiet nå har gjennomført åstedsundersøkelser i hyttene som er rammet, og at innbruddene blir etterforsket videre.

– Vi er imidlertid veldig interessert i tips fra publikum, og ber de som måtte ha opplysninger om å ringe oss på telefon 02800, sier han til slutt.