Takk til Erna og Siv

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Jeg har lenge gått rundt og bekymret meg for hvordan det skal gå med de stakkars Ferd-arvingene. Skarve 181 millioner er alt de har fått i skatte og avgiftslettelser siden 2013. Hvordan de skal klare seg gjennom ungdomstiden sin er for meg en gåte.

DEL

Meninger 

Jeg registrerer med glede at Erna og Siv har invitert meg til å bidra for å bedre deres stusslige kår. Putene som er sydd under armene mine er heldigvis i FERD med å bli fjernet.

Kommunen som jeg bor i får en kompensasjon fordi jeg er kostbar i drift. I år gir Erna 50.000 kroner mindre i kompensasjon. Da får mine grunnleggende behov lov til å konkurrere med andre gode formål i kommunen. Den fleste kommunekasser eser ut av penger. Dessuten hva i all verden skal jeg reke rundt i samfunnet for? Bestemme over eget liv heller enn på hjem?

KRISTIAN SOMMERSETH: Hva i all verden skal jeg reke rundt i samfunnet for?

KRISTIAN SOMMERSETH: Hva i all verden skal jeg reke rundt i samfunnet for? Foto:

LES OGSÅ: Det blir dyrere å drikke og røyke

En annen ting alle vet, er at dersom man fortsetter ukritisk å dele ut toalettforhøyere, og ikke begrenser misbruket av hjelpemidler mot inkontinens, vil velferden vår knake i sammenføyningene. Regjeringen tar tak i det siste.

LES OGSÅ: Statsbudsjettet: Flere Vestfold-kommuner må kutte neste år

Det er selvfølgelig hyggelig at Erna og Siv vil gjøre alt dette for å glede meg. Men for å sitere Kåre Willoch: «alt med måte.»

LES OGSÅ: 27 milliarder til jernbane i neste års statsbudsjett

Dersom Erna og Siv fortsetter i samme spor frykter jeg at min CP forsvinner og at jeg i pur glede kan begynne å gå, danse rundt og slå stiften.

Da ryker trygden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags