Vilde Røsok Bojangs (MDG) innlegg representerer et lavmål i sjikanen av Inger Lexow (Frp)

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Når representanter for Miljøpartiet De Grønne (MDG) forlanger at ordfører Petter Berg og varaordfører Bent Moldvær må «svare for seg uten tåkeprat, uten halvhjerta dementier. Og at det er én løsning, og det er å ta udelt avstand fra innholdet i innlegget til Lexow», lurer man på hvilken politisk klode MDG befinner seg.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Bojang skriver: «… skrev Inger Lexow som sitter i bystyret for Frp, i Tønsbergs Blad, blant annet at muslimer har en agenda om å ta over verdensherredømme [sic], inkludert sitatet: «... befolkningen i EU skulle blande seg med fargede og asiatiske raser for på den måten å skape en multikulturell befolkning uten særlige kvaliteter, slik at de var enkle å kontrollere for eliten. Det er denne planen vi nå ser utvikle seg.»

Lexow viser til en annens kommentar

Bojangs sitat er både misvisende og misforstått.

LES OGSÅ:  Nok tåkeprat om Lexow-saken, Petter Berg!

Hva Lexow har gjort, er å vise til en annens kommentar om hva en av EUs «fedre» Richard Coudenhove-Kalergi planla, nemlig å skifte ut Europas befolkning med fremmede folkeslag gjennom masseinnvandring. Lexow selv setter ikke enkelte folkegrupper opp mot hverandre, men gjengir essensen i og konsekvensen av Coudenhove-Kalergis planer. Lexow er imot ukontrollert innvandring. Derimot er hun for autonome nasjonalstater som samarbeider, bistår med hjelp i verden, og selv bestemmer over sine yttergrenser og lovverk.

Med «særlig kvaliteter» siktet Coudenhove-Kalergi til at nye befolkningselementer ikke vil føle den samme tilhørigheten til de europeiske nasjonalstatene som de nåværende og derfor lettere ville la seg styre av en elite. Synspunktet er en konsekvens av tankene til Jean Monnet, Arthur Salter og den nevnte Coudenhove-Kalergi som i mellomkrigsårene fremmet tanken om en europeisk union til erstatning for nasjonalstatene.

At EUs toppledere hedrer Coudenhove-Kalergis minne, både gjennom å motta en pris opprettet av paven til hans ære og berømme ham, ser man bl.a. av EUs offisielle pressemelding som gjengir Herman van Rompuys takketale etter å ha mottatt prisen.

I ORDEN: Inger Lexows ytringer og kildebruk i denne saken er fullstendig legitime.

I ORDEN: Inger Lexows ytringer og kildebruk i denne saken er fullstendig legitime. Foto:

EU vil ikke stanse masseinnvandringen

EU viser i praksis at organisasjonen ikke ønsker å stanse masseinnvandringen, og man kan spørre seg om ødeleggelsen av infrastrukturen i Libya var bevisst. EU har lenge hatt som mål å innlemme både Midtøsten og Mahgreb i EU gjennom forskjellige samarbeidsprosjekter. Tidligere president van Rompuy sa da han tok imot vervet, at EUs mål er «global governance», internasjonal overstyring. Autonome nasjonalstater skal forsvinne. Det samme sier Peter Sutherland, FNs spesialutsending for innvandring (BBC 21/6 2012).

Det største problemet er at dette ikke er kompatibelt med at også islam ønsker å overta verdensherredømmet. Det vil måtte skje en konfrontasjon mellom islam og vestlige verdier. I artikkelen 9/1 la Lexow ved en link, der toppimamen i al-Aqsa-moskeen i Jerusalem sier at islam skal erobre Europa. Det fins mange lignende uttalelser, også fra muslimske statsledere som Boumedienne og Gaddafi.

Islam hører til i Tyskland, sier Angela Merkel (12/1 2015). Lexow la derfor også med en link til en filmsnutt der en muslimsk kvinne i Tyskland føler seg provosert når hun konfronteres med uttalelser om at hun må integrere seg i Tyskland. Denne holdningen gjenspeiles i Norge.

På Stortinget har MDG sammen med de øvrige venstrepartiene etablert flertall for å vedta en lov om at innvandrere som har løyet om identiteten sin for å få norsk statsborgerskap, skal få sakene sine prøvd for domstolene. Administrative vedtak om utvisning skal bortfalle.

Forakt for grunnlovens ånd

Denne loven handler ikke om «rettsikkerhet», men vil føre til et enormt sløseri med tid og penger til beste for svindlere og deres advokater som kan holde det gående i årevis før svindlerne likevel må forlate landet. Loven innebærer forakt for ånden i Norges grunnlov, slik den har vært i 200 år. Ingen bør kunne lyve seg til norsk statsborgerskap. Tusenvis av mennesker kan nå komme hit for å misbruke det norske rettssystemet.

Når representanter for MDG forlanger at ordfører Petter Berg og varaordfører Bent Moldvær må «svare for seg uten tåkeprat, uten halvhjerta dementier. Det må være krystallklart. Det er én løsning, og det er å ta udelt avstand fra innholdet i innlegget til Lexow», lurer man på hvilken politisk klode MDG befinner seg.

Petter Berg har så langt ikke godtgjort sine påstander om at Gates of Vienna som er kilden til filmsnutten fra Tyskland, er delvis rasistisk, slik Lexow oppfordret ham til i artikkelen «Tilsvar, ikke forsvar», i TB 10/1. Politisk leder i Tønsberg Frp, Bent Moldvær, har i en redaksjonell artikkel 7/1 uttalt at Lexows innlegg «i og for seg er grei nok», men er kritisk til kildene.

LES OGSÅ:  Petter Berg: Lexows farlige konspirasjonsteorier må avvises

Ordfører Berg avgjør selv hva han vil svare på og varaordfører Moldvær er enig i Lexows uttalelse. Så hva er det egentlig MDG ønsker å oppnå med artikkelen sin, bortsett fra å slå inn åpne dører og sjikanere Lexow? Bojang er så vidt jeg vet ikke folkevalgt. Er derfor Terje Olsen som representerer MDG i Tønsberg, enig i artikkelen hennes?

Inger Lexows ytringer og kildebruk i denne saken er fullstendig legitime. Det har hun tidligere redegjort for. Mener noen noe annet, bør de dokumentere det.

Carl Lexow

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken