Gå til sidens hovedinnhold

Ravi spiller på støttekonsert for småbarnsfamilien: – Vi gleder oss

Mandag arrangeres det støttekonsert for Delnaz (6), Khairi (5), Della (1) og foreldrene i Tønsberg domkirke. Du kan se konserten direkte her fra klokken 18.

Støttekonserten vil holdes i Tønsberg domkirke. Grunnet smittevern er det satt en begrensning på 50 publikummere. Det er medlemmer i støttegruppen for familien som står bak arrangementet.

Artister som Ravi, Gisle Børge Styve trio, Hasse Farmen, Christina Grefsrud-Halvorsen og David Foster-Pilkington vil stå for underholdningen.

Det blir også taler ved ordfører Anne Rygh Pedersen, domprost Marta Botne og Jeanett G. Johansen i støttegruppa.

– Vi er så glad for at vi har fått lov til å holde støttekonsert i Tønsberg domkirke. De tre barna vi ønsker å rette oppmerksomheten mot kan ikke stå opp for seg selv og si at de vil bo her. Det må vi hjelpe dem med. Vi gleder oss til å arrangere konsert på mandag, sier Jeanett G. Johansen, medlem av støttegruppa.

(Saken fortsetter under bildet.)


LES OGSÅ: Utreisefristen for småbarnsfamilien er utsatt: – Slipper å tenke på om politiet skal dukke opp midt på natten

Innsamlingsaksjon

Johansen forteller at familien fra Irak er takknemlig for alt støttegruppen har gjort for dem. Det er bekreftet at de kommer på støttekonserten mandag.

– Vi vil ha fokus på at de er en av oss. De skal få lov til å bo her. Vi har plass til de her.

Konserten vil også bli streamet live i arrangementet på Facebook.

I forbindelse med arrangementet vil det bli opprettet en digital innsamlingsaksjon der alle bidrag vil gå til julegaver til barna, i form av klær, utstyr og lignende.

LES OGSÅ: Engasjerte foreldre og barn overleverte brev til ordføreren: – Barna våre er lei seg og ønsker å hjelpe vennene sine

Kommentarer til denne saken