Savner hyttebeboerne noe når de er på besøk hos oss, lurer Tønsberg, Re og Færder kommune på.

ØNSKER HJELP FRA HYTTEBEBOERNE: Kommunene Tønsberg, Re og Færder, i samarbeid med Innovasjon Norge, inviterer hyttebeboerne til workshop for å diskutere hvordan bedre reisemålsutviklingen.

ØNSKER HJELP FRA HYTTEBEBOERNE: Kommunene Tønsberg, Re og Færder, i samarbeid med Innovasjon Norge, inviterer hyttebeboerne til workshop for å diskutere hvordan bedre reisemålsutviklingen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tønsberg og Færder kommuner skal utvikles videre som reisemål og trenger derfor de viktige innspillene fra hyttebeboere i Tønsberg, Re og Færder.

DEL

Savner hyttebeboerne noe når de er på besøk hos oss?

Kommunene Tønsberg, Re og Færder har gått sammen om å utarbeide en besøksstrategi og går nå i gang med et prosjekt for reisemålsutvikling. Prosjektet skal bidra til en helhetlig og bærekraftig utvikling basert på de besøkendes behov og ønsker samt reisemålets forutsetninger. Reisemålsutviklingen gjennomføres etter modell fra Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge ønsker å hjelpe destinasjonsselskaper, reiseaktører og planleggere i kommuner, samt som investorer, med reisemålutvikling. De har laget en "verktøykasse for en bedre reisemålsutvikling", og nå trenger de (og kommunene) hyttebeboernes hjelp for å kunne utvikle kommunene.

Hyttebeboere inviteres til å gi innspill i workshop mandag 1. juli kl 10:00 til 13:00 på Scandic Havna hotell, Tjøme.

Aktuelle temaer vil være tilbud på opplevelser av ulikt slag, informasjon, service og tilrettelegging. Det vil også være enkel servering.

For å melde deg på workshop, tar du kontakt med else.marie.heireth.jorgensen@faerder.kommune.no innen fredag 28 juni.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken