Spillsenteret øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: 6,60 i odds på Firmino-scoring

Oddssingel Premier League: Liverpool er Guardiolas skrekk

V4/V5 Bjerke: Strålende internasjonal lunsj på Bjerke

LiveOvergangsvinduet januar 2019

Premier LeagueAlle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Manchester City og Liverpool som har avspark kl 21.00. I tillegg er det en meget interessant hengekamp fra La Liga mellom Villarreal og Real Madrid.  Det er ellers full runde i Eliteserien i ishockey her hjemme og i Tour de Ski er det jaktstart både for menn og kvinner. Det nærmer seg håndball-VM og det fem privatlandskamper på torsdagens program, deriblant Norge mot Island.

NB! Fredag er det 99 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Villarreal - Real Madrid H 3,55 (spillestopp kl 21.25)

Hengekamp i La Liga grunnet Real Madrids deltagelse i klubb-VM som spilles torsdag kveld. Meget skuffende innledning av Villarreal som faktisk ligger på nedrykksplass før denne hengekampen. Normalt hjemmesterke Villarreal står med kun en seier på hjemmebane på de åtte første hjemmekampene (1-3-4). Står med 15 poeng og vil ta seg opp på sikker plass med poeng i denne. Kaptein Mario Gaspar soner karantene etter å ha blitt utvist i forrige seriekamp mot Huesca. Bruno Soriano og Manuel Itarra er fortsatt skadet.

Se Real Madrid-drakten som er på tilbud nå!

Real Madrid ligger på 4. plass før denne hengekampen og står med totalt 29 poeng. Det skiller åtte poeng opp til serieleder Barcelona før onsdagens kamp. Har underprestert kraftig på bortebane hittil og faktisk tapt fire av åtte spilte bortekamper. Mariano Diaz , Marco Asensio og Marcos Llorente er ute for Real Madrid.

Det står 1-1-1 på de tre siste tilsvarende. Villarreal har underprestert denne sesongen, men det har sannelig også Real Madrid gjort, da i særdeleshet på bortebane.  Luis Garcia overtok som manager for Villarreal i desember og han har innledet med 2-0 seier hjemme mot Spartak Moskva i Europa League og 2-2 borte mot Huesca. Inntil Real Madrid ser bedre ut på bortebane, må det være verd å teste et spill på hjemmeseieren i kveld til spreke 3,55 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet