Båtforeningen i Tønsberg med redningsbøye til Røde Kors-båten

KOSTBAR SOMMER: Røde Kors-båten, som er drevet av frivillige på Tjøme, har i løpet av sommeren fått store reparasjonskostnader. Nå bidrar Tønsberg Båtforening med 25.000 kroner.

KOSTBAR SOMMER: Røde Kors-båten, som er drevet av frivillige på Tjøme, har i løpet av sommeren fått store reparasjonskostnader. Nå bidrar Tønsberg Båtforening med 25.000 kroner. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Gir ti prosent av akuttbehovet.

DEL

«Tønsberg Båtforening vedtok i kveldens styremøte å bevilge kroner 25.000 til Tjøme Røde Kors sin innsamling.»

Med denne korte meldingen til redaksjonen i Tønsbergs Blad gjør nestformann Odd Rune Nilsen i Tønsberg båtforening det klart at ønsket er at alle båtforeningene i distriktet følger opp.

Det var 6. oktober tb.no kunne melde at Røde Kors-båten til det frivillige korpset på Tjøme i løpet av sommeren har pådratt seg et  reparasjonsbehov på 250.000 kroner.

– Det Røde Kors-båten og staben driver med, er jo så viktig for sjøsikkerheten. Driften der er som hos oss, basert på idealisme og dugnad.

LES OGSÅ: Båt gikk på grunn på Tjøme

Nøktern drift gir penger i kassa

– 25.000 kroner er mange penger?

– Ja, men vi driver nøkternt, og har derfor penger til slike ting innimellom. For noen år siden ga vi 10.000 kroner til driften av Røde Kors-båten, og Redningsselskapet har også fått gaver fra båtforeningen, forteller Nilsen.

Nå håper han og resten av styret at de mange andre båtforeningene i distriktet tar opp hansken.

– Alle kan bidra, og Røde Kors-båten trenger hjelp nå, påpeker Odd Rune Nilsen.

LES OGSÅ: Båten tok fyr: – Det sa bare pang!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken