Russebråk over hele fylket

Artikkelen er over 3 år gammel

Russen både rev opp skilt, spilte musikk så det dundret, forsøplet og angrep en ikke-russ natt til nasjonaldagen.

DEL

Russen har gitt politiet mer enn nok å henge fingrene i natt til nasjonaldagen. I flere kommuner måtte politiet rykke ut for å få orden i rekkene:

23.35: En russebuss ble bortvist fra sentrum i Tønsberg på grunn av ordensforstyrrelser.

00.11: Høy musikk fra en russebuss gjorde at en eller flere innbyggere i Horten ringte politiet. Da politiet kom, var bussen på vei bort fra stedet.

01.36: Melding om støy fra flere russebusser ved Fokserød i Sandefjord. Også skjer skjedde det samme: Da politiet kom, var bussene på vei bort.

LES OGSÅ: Slik overlever du 17. mai

01.43: En russ rev opp et skilt ved Grelland i Holmestrand. Den aktuelle russen ønsket imidlertid å gjøre opp for seg på stedet og tok selv kontakt med politiet. Politiet oppretter ikke sak.

0205: Melding om at russen spilte veldig høy musikk på Møringen i Horten. Politiet ga de beskjed om å fjerne seg, noe de også gjorde. I etterkant av russens besøk lå det igjen mye søppel på stedet. Politiet besøkte igjen Møringen, og fant én buss. Russen i denne bussen fikk beskjed om å rydde opp etter seg. Ifølge Vestfold-politiet på Twitter var det mange russebusser i området natt til onsdag, og det er usikkert hvem av dem som har strødd om seg med søppel.

LES OGSÅ: Mann pågrepet etter å ha slått ned person

02.58: To russebusser spiller høy musikk i Harald Pedersens gate i Horten. Fikk beskjed av politiet om å dempe seg.

03.51: Innbyggere i Hof kontakter politiet på grunn av russebråk. Da politiet kom, var det seks busser på stedet. De fikk alle beskjed om å fjerne seg, og det gjorde de.

03.47: Bråk fra russebusser på Nykirke i Horten. Dro fra stedet da politiet kom.

04.16: En mann i 20-årene melder at han har blitt angrepet av to russ. Han skal ikke ha blitt skadet. Politiet oppretter sak, men vet onsdag morgen ikke hvem gjerningspersonen er.

LES OGSÅ: Mann pågrepet etter slåsskamp

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken