Vestfoldbanen åpen igjen, men regn med forsinkelser

Mange står og venter på stasjonen i Tønsberg ved 12-tiden onsdag.

Mange står og venter på stasjonen i Tønsberg ved 12-tiden onsdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Reisende må fortsatt smøre seg med tålmodighet etter togstansen onsdag ettermiddag.

DEL

– Det er stengt for trafikk mellom Tønsberg og Stokke på grunn av strømproblemer. Reisende må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi jobber med å rette feilen men vet ikke hvor lang tid det vil ta, det melder Bane Nor på sine hjemmesider klokka 11.20.

Klokka 12 var det få NSB-ansatte å se på perrongen og inne på stasjonen, men like etter var det flere. Passasjerer som skal sørover blir sendt med busser, mens de som skal mot Oslo og videre, får beskjed om å vente på tog, melder vår reporter på stedet.
Det første toget mot Eidsvoll er ventet klokke. 12:38.
– Det kom et tog fra Eidsvoll, og flere lurte på om dette ville snu og kjøre tilbake til Oslo. På høyttaleranlegget var beskjeden om at toget ikke skulle brukes. Flere ansatte virket like forvirret som passasjerene, og spurte hverandre hva som skulle skje med toget de selv jobbet på, sier vår reporter.

Rett før klokken 13:30 sier Bane Nor til Tønsbergs Blad at de fortsatt sliter med strømtilførselen på strekningen.

– Det er et tog som står rett ved der skaden har oppstått, og dette må flyttes før stømfeilen kan repareres. Dette har de enda ikke fått gjort, og det kan ta tid. Vi vet ikke hvor lang tid dette kommer til å ta, sier pressekontakt hos Bane Nor, Ragnhild Aagesen.

Togene som kommer fra Eidsvoll går som normalt til Tønsberg, men snur der. Passasjerer som skal videre sørover blir fortsatt sendt med busser.

Klokken 15.28 melder Bane Nor at trafikken går som normalt igjen mellom Tønsberg og Stokke, men at reisende fortsatt må regne med forsinkelser.

Artikkeltags