Åtte tegn på at forholdet deres ikke vil vare

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Lurer du på om du og kjæresten kommer til å holde sammen? Enkelte ting kan være tegn på at forholdet blir kortvarig.

DEL

(SIDE2): Har du datet noen en stund og lurer på om den nye partneren din egentlig er innstilt på noe langvarig? For å finne svaret, har Daily Mail samlet en rekke samlivseksperter og spurt dem om tegn på at forholdet deres ikke kommer til å vare. 

LES OGSÅ: Merethe og Per Gunnar bygget om kald kirke til en fantastisk familiebolig

1. Dere er ikke venner på Facebook

Selv om personen du dater ikke er spesielt aktiv i sosiale medier, bør dere være venner online så vel som i virkeligheten. Er de klare til å forplikte seg, vil de kunne være venner med deg i sosiale medier - med mindre de har noe å skjule. 

2. Dere skaffer dere matchende tatoveringer 

Tro det eller ei, dette er ikke et tegn på at dere er skikkelig forelsket i hverandre, men demonstrerer heller at dere er uansvarlige. Like lett som de gikk med på å tatovere seg, kan de dumpe deg. 

LES OGSÅ: Jan Arvid og Elsa Marie ville utbedre brygga på familiehytta - det får de ikke lov til (+)

3. Når ting er altfor rosenrøde 

Blir du overøst med restaurantbesøk, gaver og komplimenter og alt bare er perfekt, bør det kanskje ringe en bjelle. Selv om personen er seriøs overfor deg, kan det også tenke at samme person forsøker å skjule delen av livet som ikke inneholder deg for deg. 

4. Dere tilbringer ikke fredager sammen 

La oss innse det - fredag kveld er datekveld. 

5. De reiser ikke for å besøke deg 

Noen som vil ha deg, vil reise til deg om det er det som trengs. Folk reiser hundrevis av mil for å ligge på en strand eller se favorittsportslaget sitt, men er de nølende til å reise til deg, er det noe som skurrer.

6. Du har ikke møtt vennene eller familien deres

Noen som liker deg vil introdusere deg til familien sin og vennene sine. Faktisk vil du skjønne at de vet en hel del om deg når du møter familien og vennene deres, fordi partneren din har fortalt dem om deg. 

7. De kaller deg ikke kjæresten sin

Har dere datet en stund og de ennå ikke har gitt deg noen tittel, er det fordi de ikke ser noen fremtid asmen med deg. 

8. De har ikke spurt om eksklusivitet

Vet du om partneren din dater deg og - og bare deg - eksklusivt? Har de spurt deg om eksklusivitet eller er de fortsatt aktive på Tinder? Generelt sett vil en person som er seriøs med deg spørre om eksklusivitet ganske raskt. 

Artikkeltags