Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel FA-cupen: Leeds prioritere ikke FA-cupen

Oddssingel La Liga: Utrolige fire ganger på Barcelona

Søndagskupongen: Får vi et cupsjokk på søndagskupongen?

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

FA-cupen ruller videre på søndagens langoddsprogram. Det spilles åtte kamper i den tradisjonsrike cupen i England, i tillegg spilles det kamper i spansk og portugisisk toppserie. I La Liga er blant annet Barcelona og Real Madrid i aksjon, men høydepunktet er toppoppgjøret mellom Sevilla og Atlético Madrid. Det er også diverse ishockey og håndball på en rikholdig oddsmeny.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sevilla – Atletico Madrid 2,60 – 2,85 – 2,50 H (spillestopp kl. 1610)

Toppoppgjør i La Liga. Begge lagene har tittelambisjoner denne sesongen. Sevilla og Atletico ligger på henholdsvis tredje- og annenplass før søndagens kamp på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán med kun to poeng som skiller dem.

Spørsmålet er om de klarer å henge på serieleder Barcelona, som er henholdsvis tre og fem poeng foran dem på tabellen.

Atlético Madrid er ørsmå favoritter. De scoret fem mål sist de gjestet Ramon Sanchez Pizjuan. Det var stor entusiasme rundt hvilken forskjell Diego Costa ville gjøre, men tolv måneder etter at han returnerte til Madrid er skuffelsen stor over prestasjonene hans på banen. Den spanske landslagsspilleren har ikke levert. Atletico scorer rett og slett for få mål, iallfall med tanke på hvilke spillermateriell de råder over.

Å score mål har ikke vært problemet til Sevilla denne sesongen. Med spillere som André Silva, Wissam Ben Yedder og Pablo Sarabia i spillerstallen har de nok spillere som vet hvor målet står.

Sevilla har opplevd en opptur etter at forrige sesongs Girona-trener Pablo Machin tok over laget fra Andalucia.

Det var ingen som forventer at Sevilla skal kjempe om ligatittelen denne sesongen, så de har ikke samme presset på seg som Atletico.

Jeg synes det er mest fristende å gå for hjemmeseier i denne kampen. Sevillas suksess skyldes først og fremst at de har gjort Ramon Sanchez Pizjuan til et fort. Så langt denne sesongen har de seks seire, én uavgjort og kun ett tap. Før søndagens kamp mot Atetico har de ti hjemmeseire på rad i alle turneringer.

De har vært gode i begge ender av banen i denne perioden. Seville står nå med fire strake hjemmekamper på rad uten baklengsmål, og de har bare sluppet inn fire mål på de ti siste hjemmekampene.

Samtidig er de det nest beste offensive laget i a Liga denne sesongen.

Atletico på sin side har strevet itt på bortebane denne sesongen. De har kun vunnet to av åtte bortekamper. Det holder ikke hvis de skal utfordre Barca i toppen.

De mangler flere sentrale spillere før bortematchen i Andalucia. Lucas Hernández, Filipe Luís og Diego Costa er alle ute med skader.

Sevilla får tilbake viktige Éver Banega og Pablo Sarabia til søndagens storkamp. Franco Vázquez og Gabi Mercado er begge suspenderte.

Sevilla er i form. De er ubeseiret i de åtte siste kampene i La Liga, men de får det ikke enkelt på søndag. Atletico har tapt færre kamper og har færre innslupne mål enn noe annet La Liga-lag i 2018-2019-sesongen.

Jeg tror det blir en jevn match i Andalucia søndag ettermiddag, men jeg tror alle tre poengene blir igjen i Sevilla. Oddsen på hjemmeseier er 2,60. Det er spillbart i mine øyne.

Klikk her for å levere dette spillet