Det ser ut til å vokse frem en egen kultur på nett. En kultur vi snakker svært lite om, men som det er på tide å snakke mye høyere om. En ukultur, stort sett dyrket frem av hvite, etnisk norske menn.

Gjerne menn i den alderen som ytrer seg høyest i sosiale medier om hvor redde de er for måten asylsøkere og innvandrere behandler kvinner på. De samme middelaldrende, hvite mennene oppfører seg akkurat like krenkende mot meg.

LES OGSÅ: «Dette vil kurere alt fra eksem til sopp, til hengemage og uggen følelse etter tunge måltider». Ja, særlig! 

Jeg er fullt klar over at jeg er svært åpen på at jeg er bifil. Mediene har spurt, og jeg har svart. Det er fair. Likevel, er det fremdeles slik at det du ikke tør si til kassadama på rema, med lang kø som hører på, kan du ikke skrive til meg på nett.  Og det gjelder alle kvinner.

Uansett hvem hun er, hva hun jobber med, hvilke bilder hun har på nett, hvor du møtte henne, hvilke fetisher hun er åpen om at hun har, hvilken offentlige profil hun har, eller hvilke innlegg hun har skrevet, så kan du ikke skrive til henne noe du ikke kan si til bestemoren din. Med mindre hun har gitt deg lov til det.

Ingen sentral for trekantsex

For det er faktisk slik at bifile jenter ikke er en sentral hvor du kan henvende deg om du ønsker trekant. Det er ikke noe mer stuereint å sende en bifil jente melding å be om en trekant, enn å sende en vilt fremmed jente en melding, og be henne komme til deg, så du kan oppfylle de groveste fantasine dine. 

Må du på død og liv sende meg bilder av det lite pene kjønnsorganet ditt, kan du i det minste sende med fullt navn, så jeg kan sende meldingsloggen til  mammaen din

Lise-Marie Sommerstad, spaltist

Jeg kjenner virkelig ingen bifile jenter som synes det er greit å bli snakket til som et sexleketøy. Jeg kjenner heller ingen bifile jenter som ikke er drittlei av at menn tror det er helt innafor.

Sjangsen for at en bifil jente vil ha trekant med deg, er mindre enn at dama di vil det. Og sjangsen for å få et nei, og en på trynet om du spør oss om vi vil være med deg og dama hjem etter en tur på byen, er veldig mange ganger større, enn positivt svar. Det er bare så vilt lite greit, og tyder på en respektløsthet, og frekkhet helt utenfor min fatteevne.

LES OGSÅ: – Ja, jeg blir en bitch når du ber meg jobbe svart

Enda verre er det at urovekkende mange menn ser ut til å tro bifile jenter er forpliktet til å takke ja.

Utskjelt i en time

For en liten tid tilbake siden, ble jeg skjelt ut i en hel time, fordi jeg forklarte en kar at å ha trekant med han var helt fullstendig uaktuelt, og at han burde revurdere et par ting om han i det hele tatt syns det er greit å spørre om noe slikt. Ikke bare var jeg en motbydelig bitch, som bare er med på det jeg har lyst til (Har du hørt noe så egoistisk?), men jeg er også ondskapsfull. 

Fornærmelsene hagler stort sett, og formuleringene er saftige, men jeg slutter liksom aldri å undres over hvorfor jeg plutselig blir en billig hore, fordi jeg avslår deres generøse tilbud om å være sexleketøy, og få masse kjip sex jeg ikke vil ha.

Det som gjør meg så fryktelig trist, er at det tydeligvis funker på en del jenter å fornærme dem. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått en hel rekke fornærmelser, etterfulgt av ”Jeg trodde ikke du var så prippen og kjip” Forventer de da at jeg skal bli usikker, og måtte bevise hvor lite prippen og kjip jeg er?

LES OGSÅ: – Kjære lesere, møt horene mine!

Jeg lever helt godt med å være snerpete og prippen, om det er det jeg er, når jeg bare vil ha sex når jeg har lyst selv, og med mennesker jeg har lyst på selv. På samme måte er jeg helt komfortabel med å være en prippen snerpe, når jeg blir grinete fordi det plutselig dukker opp erigerte peniser i mailinnboksen min.

Må du på død og liv sende meg bilder av det lite pene kjønnsorganet ditt, kan du i det minste sende med fullt navn, så jeg kan sende meldingsloggen til mammaen din.