Gå til sidens hovedinnhold

Sigmund byr TB-abonnenter på frokost: – Jeg gleder meg, det blir både sunt og godt

Tønsbergs Blad er slett ikke ferdig med å gi sine abonnenter litt ekstra i jubileumsåret. Denne uka blir det gratis bryggefrokost. – Jeg gleder meg, for jeg vet at det blir både sunt og godt, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland.

Onsdag, torsdag og fredag fra klokken 07.00 til klokken 08.30 blir det bryggefrokost på DS «Kysten». Kydland røper at det skal serveres frokostgrøt med topping.

– Sunt og godt blir det – og jeg gleder meg, ikke minst fordi det er ekstra gøy å kunne gi noe til våre abonnenter i jubileumsåret, sier Kydland.

Ledige plasser

Tønsbergs Blads 150-års jubileum markeres altså i år. Som et ledd i denne markeringen serveres gratis-frokosten for 300 av våre abonnenter disse tre dagene.

Det er fortsatt muligheter til å skaffe seg gratis frokostplass torsdag og fredag. Er du abonnent, er det bare å melde seg på her: Ticketco.no (søk bryggefrokost). Og som nevnt, det koster absolutt ingenting.

Smittevernhensyn

– Vi har plass til 100 hver av dagene. Vi satser på bra vær, men vi er uansett ikke avhengige av været – da vi blir sittende under tak, fortsetter TB-redaktøren.

– Tilbudet er altså gratis for våre abonnenter, men påmeldingen er nødvendig på grunn av hensynet til smittevern. Jeg kan også opplyse at det er helt trygt å komme til denne frokosten. Alle mulige smittevernhensyn tas, legger Kydland til.

LES OGSÅ: TBs jubileumscruise – utsolgt på minutter

Lokalt samarbeid

Han er ekstra fornøyd med samarbeidet med Skjærgårdsmat, som i forbindelse med Skjærgårdsmatuka sørger for frokosten på Kysten disse tre dagene. Det handler altså om grøt laget på lokalt korn, med økologisk frukt og grønt som topping.

Det er elever ved Greveskogen (restaurant- og matfag) som lager og serverer maten.

Kommentarer til denne saken