(Nettavisen): Etter en intens finale med skyhøye forventinger fra dommere, publikum og TV-seere var det Simon Nitsche (28) fra Sandefjord som til slutt kunne smykke seg den store «Skal vi danse»-pokalen og tittelen som vinneren av «Skal vi danse» 2021.

Det ble en svært jevn aften på parketten, og dommerne delte ut 30 poeng til finalistene gang på gang mens de kriget om hverandre etter den gjeve pokalen.

Men etter å ha gjennomført tre danser med dansepartneren sin, klarte Simon og Helene å sjarmere TV-seerne i senk som gjorde at de ble kåret vinner av årets «Skal vi danse».

Nitsche danset tre danser med partner sin Helene Spilling (25). I første dans fikk han muligheten til å forbedre en cha-cha-cha de danset på premierekvelden, og dommer Morten Hegseth var overveldet over innsatsen.

- Jeg sier ikke at du vinner i kveld, men du danset som en vinner, sa Hegseth.

Etter første dans sikret Nitsche og Spilling seg full pott fra dommerne, noe som danseparet har klart å oppnå flere ganger. Gjennom finale kvelden fortsatte poengene å renne inn, og til slutt var det opp til seerne å avgjøre årets vinner av «Skal vi danse».

Dans nummer to ble av den intime typen. I en slowfox danser en «stiv tysker i en så myk dans», som en av Nitsches bestekamerat kommenterte etter dansen. Det var ikke bare fra vennene hans reaksjonene kom, dommerne ble også mektig imponert. Cleve måtte ta av seg hatten for danseparet.

- Jeg ser at Helene, som er en profesjonell danser, hvordan hun danser i dine armer er fordi du er så god.