Gå til sidens hovedinnhold

Skallevold igjen: Her kjører det 89 busser gjennom rundkjøringen

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi er naboer til dette forhatte krysset på Skallevold og ser daglig farlige situasjoner: Busser som rygger, passasjerer som blir satt av MIDT i rundkjøringen og må krysse seg ut av den på egen hånd, biler og svære anleggsmaskiner som tar korteste vei, diagonalt, enten fordi de ikke gidder å kjøre rundt, eller fordi de ikke kommer seg rundt pga bussene(e) som står parkert der og så videre. Vi er overrasket, men glade, over at det ennå ikke har skjedd ulykker her!

Hvis vi har telt riktig, passerer det alle hverdager 89 - åttini - busser gjennom denne rundkjøringen! De fleste av disse står parkert midt i krysset fra 2 til 10 minutter. Dette er lille Skallevold, ikke Oslo sentrum! Når politikerne nå skal se på området igjen, ber jeg dere finne ei løsning også for dette enorme antallet busser. De er blitt dirigert til Skallevold, ikke pga det store antallet passasjerer (det er synd å si, men de fleste bussene både kommer og drar tomme herfra), men fordi VKT har funnet det opportunt å bruke idyllen vår som ruteregulerende bussholdeplass.

Tusen takk for engasjement!

Kommentarer til denne saken