Brannvesenet liker dårlig det de fant mens de slukket skogbrannen: – Både skremmende og skuffende

SKUFFET: – Engangsgrillen på bildet er IKKE årsaken til dagens brann, men vi synes det både er skremmende og skuffende å se at brukere av området ikke har vett nok til å ta med seg søpla, skriver brannvesenet.

SKUFFET: – Engangsgrillen på bildet er IKKE årsaken til dagens brann, men vi synes det både er skremmende og skuffende å se at brukere av området ikke har vett nok til å ta med seg søpla, skriver brannvesenet. Foto:

Flere steder i skogen hadde folk slengt fra seg brukte engangsgriller.

DEL

Det brøt ut en stor skogbrann på Ramberg 17. mai. Det brant på flere fronter i åsen helt nord på Ramberg mot Danholmen. 25-30 mål med krattskog ble svidd av før brannmannskapene hadde fått slukket alt.

Under slukningsarbeidet fant brannvesenet flere ting i skogen som får dem til å riste på hodet. I en post på sin Facebook-side opplyser Vestfold interkommunale brannvesen følgende:

– På Ramberg ligger det flere engangsgriller henslengt i terrenget. Den på bildet er IKKE årsaken til dagens brann, men vi synes det både er skremmende og skuffende å se at brukere av området ikke har vett nok til å ta med seg søpla, skriver brannvesenet.

Hvordan skogbrannen startet er foreløpig ukjent.

– Hva eller hvem som har startet brannen 17. mai på ettermiddagen vet vi ikke, opplyser brannvesenet.

Artikkeltags