Bobbie gir seg som rektor: – De fortjener en motivert leder

GÅR AV: På grunn av generell motivasjon og at hun skal bli mormor igjen til høsten, velger rektor ved Husvik skole, Bobbie Abell, å gå av med pensjon til høsten.

GÅR AV: På grunn av generell motivasjon og at hun skal bli mormor igjen til høsten, velger rektor ved Husvik skole, Bobbie Abell, å gå av med pensjon til høsten. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rektor ved Husvik skole, Bobbie Abell, mener tiden er inne for et bytte av leder og velger å gå av med pensjon til høsten.

DEL

– Jeg har både som elev og ansatt hatt mange fantastisk innholdsrike år på Husvik skole, og jeg er så trygg på at de flotte menneskene som jobber her vil stå på og utvikle skolen videre sammen med den nye lederen som kommer, sier Abell.

LES OGSÅ: Har prøvd å selge leilighetene i fire år: – Vi føler vi stanger huet i veggen

Motivasjon

Rektoren forteller til Tønsbergs Blad at grunnen handler om motivasjon.

– Det er svært mye spennende som skjer på skolefronten i kommunen fremover. Vi har en kommunaldirektør som har mye interessant på gang, og i den forbindelse tenker jeg at personalet fortjener en leder som er topp motivert til å ta tak og dra lasset videre, sier hun.

Bli mormor

Beslutningen har hun ikke dvelt over lenge, men ble sikker i sin sak da hun fikk vite at hun skal bli mormor igjen til høsten.

– Jeg elsker å gjøre mormor-ting og mamma-ting, og dette ønsker jeg å bruke mer tid på. Jeg gleder meg veldig til dette, og det gjør at jeg føler det er helt riktig å få inn friskt blod i form av en ny leder på skolen, avslutter hun.

LES OGSÅ: På restauranten til Anne blir det smekkfullt på Valentines Day

I en felles mail til elevenes foresatte forteller hun om beslutningen og at annonsering etter en ny rektor til skolen vil komme i løpet av de 2–3 neste ukene.

Artikkeltags