Slipper du ikke inn i hallen? Da har TB løsningen for deg!

HÅNDBALL PÅ TV: Slik framstår sportsportalen Direktesport på TV. Appen kan alle abonnenter av Tønsbergs Blad laste ned på nyere smart-TVer og Apple-TV. Søndag spiller Flint serieåpning mot Fredrikstad på bortebane – og på Direktesport.

HÅNDBALL PÅ TV: Slik framstår sportsportalen Direktesport på TV. Appen kan alle abonnenter av Tønsbergs Blad laste ned på nyere smart-TVer og Apple-TV. Søndag spiller Flint serieåpning mot Fredrikstad på bortebane – og på Direktesport. Foto:

Håndballkampene til Flint og Nøtterøy følger du direkte på tb.no. Slik får du sett sendingene på TV i din egen stue.

DEL

Denne helgen kastes den norske håndballsesongen i gang. Inntil videre er det bare 200 personer som får slippe inn på tribunen på grunn av smittevernregler. Etter at sponsorer, samarbeidspartnere og sesongkortinnehavere har forsynt seg av billettkvoten er det fort bare hundre «vanlige» billetter tilgjengelig.

Men fortvil ikke: Alle abonnenter av Tønsbergs Blad kan nå følge kampene til Flints kvinnelag i eliteserien og Nøtterøys herrelag i 1. divisjon direkte på tb.no. Pluss hundrevis av andre håndballkamper.

– Er du håndballinteressert, bør du skaffe deg et digitalt abonnement på Tønsbergs Blad nå, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland i Tønsbergs Blad.

Amedia-konsernet, som Tønsbergs Blad er en del av, har inngått en avtale med Norges Håndballforbund som er gull verdt for sportsinteresserte. Den sikrer lokalavisene (og Nettavisen) senderettigheter til håndballens eliteserie for menn og kvinner. Over 230 kamper vises på sportsportalen Direktesport. I tillegg har Amedia visningsrett for 1. og 2. divisjon håndball.

KLAR TIL AVKAST: Ansvarlig redaktør Sigmund Kydland i Tønsbergs Blad gleder seg over at abonnentene kan følge kampene til Flint og Nøtterøy på tb.no denne sesongen.

KLAR TIL AVKAST: Ansvarlig redaktør Sigmund Kydland i Tønsbergs Blad gleder seg over at abonnentene kan følge kampene til Flint og Nøtterøy på tb.no denne sesongen. Foto:

Se Flint og Nøtterøy direkte

Allerede søndag 30. august kan du følge Flint-jentenes serieåpning i eliteserien. Fra klokken 16.00 ser du Flints bortekamp mot Fredrikstad BK på tb.no. Kampen sendes på vår sportsportal Direktesport.

HER KAN DU SE FLINT-KAMPENE I SESONGEN 2020/21!

– Det at vi endelig har et eliteserielag i Tønsberg gjør at vi er ekstra glade for å kunne vise kampene. Ikke minst blir sendingene viktige i en sesong som inntil videre blir preget av få tilskuere i hallen, sier Sigmund Kydland.

Men ikke nok med eliteserien. Tønsbergs Blad har også en annen godbit til sine abonnenter: Alle Nøtterøy Håndball-kampene direkte.

Med trener Robert Hedin i spissen satser et forsterket Nøtterøy-lag alt på å kjempe i toppen av årets 1. divisjon for menn. Kampen for opprykk kan du se direkte på tb.no. Og det er ikke bare kampen som blir vist. Før, i pausen og etter kampen blir det intervjuer med sentrale spillere og trenerne.

Nøtterøy åpner med hjemmekamp mot Vikhammer HK søndag 6. september.

DIREKTE PÅ TB.NO: Jørgen Vasvik og Nøtterøy-spillerne kan du se live på tb.no. Første kamp spilles søndag 6. september.

DIREKTE PÅ TB.NO: Jørgen Vasvik og Nøtterøy-spillerne kan du se live på tb.no. Første kamp spilles søndag 6. september. Foto:

Last ned appen

Du kan følge sendingene på Direktesport via PC, nettbrett eller mobil. Vil du hygge deg med kampene på storskjerm i stua, er det bare å laste ned appen i Apple-TV eller på nyere TV-er fra Samsung eller LG (fra 2017 eller senere).

Du finner TV-appen ved å søke på Direktesport i app-butikken på din enhet.

LES MER OM HVORDAN DU FÅR DIREKTESPORT PÅ TV HER!

Når det er gjort, kan du lene deg tilbake i TV-stolen og studere kampene i detalj.

PS! Det er slett ikke bare håndball du kan se på Direktesport. Du får tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og du kan både se sendingene direkte og i opptak.

Tønsbergs Blad lanserer Direktesport på smart-TV og Apple-TV

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken