Slottsfjell åpner påmeldingen for de frivillige

ROCKA JOBB: Cassandra Huynh (18) fra Nøtterøy har vært frivillig på Slottsfjell tre år på rad.

ROCKA JOBB: Cassandra Huynh (18) fra Nøtterøy har vært frivillig på Slottsfjell tre år på rad. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– For å lage verdens beste festival, trenger vi verdens beste folk.

DEL

Det sier Magni Sørløkk, som er presseansvarlig i Slottsfjellfestivalen. Tirsdag åpner påmeldingen for de som ønsker å jobbe på festivalen på fjellet.

– Hvert år har vi hundrevis av dyktige og engasjerte frivillige som bidrar til å skape den helt spesielle stemningen som er Slottsfjell. De frivillige er ryggraden i festivalen, og uten de mange hunder som hvert år stiller opp på dugnad ville det rett og slett ikke blitt noe festival, sier hun.

LES OGSÅ: – Det blir et liveshow som skal filleriste fjellet (+)

For noen er det en fin måte å unngå å betale festivalpass på.

– Men for de aller fleste er det å jobbe frivillig en måte å møte andre musikkinteresserte, få nye venner, og opplevelser du sent vil glemme. Å jobbe med festival er et stort adrenalinkick,sier Sørløkk.

Cassandra Huynh (18) fra Nøtterøy har vært frivillig på Slottsfjell tre år på rad. Hun har jobbet med opprigg i forkant av festivalen og med publikumsservice der hun hadde ansvar for å veilede bortkomne publikummere i riktig retning. Hun har allerede planlagt å melde seg som frivillig igjen straks påmeldingen åpner. Hun tror det kommer til å bli mange fremtidige år som medhjelper på Slottsfjell.

LES OGSÅ: Skjenkekontrollør vil ha 18-årsgrense på festiva (+)

– Det er en god mulighet til å se konserter selv om man ikke har så mye penger, og i tillegg er det en avslappet og trivelig jobb. Frivilligarbeid er absolutt noe jeg kan anbefale, avslutter

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags