Sjekk de tre nyeste artistene til Slottsfjell

NYE NAVN: Artistene Jillionaire, Big Freedia og Machine Gun Kelly skal underholde massene på Slottsfjell i sommer.

NYE NAVN: Artistene Jillionaire, Big Freedia og Machine Gun Kelly skal underholde massene på Slottsfjell i sommer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Én DJ, én rapper og én bounce-rapper har meldt sin ankomst til sommerens festival på Slottsfjellet.

DEL

TØNSBERG: De tre artistnavnene festivalen nå slipper, er Jillionaire, Big Freddia og Machine Gun Kelly.

Dette er tre artister som bookingansvarlig David Per-Christian Rae tror kommer til å få publikum til å danse under Slottsfjell i sommer.

LES OGSÅ: Slottsfjell åpner påmeldingen for de frivillige

– Jillionaire er kjent for det norske publikummet som en tredjedel av Major Lazer og kommer til Tønsberg med sin digge miks av soca, house og dancehall. Big Freddia så vi for noen år tilbake knuse alt og alle under SXSW-festivalen, og vi har prøvd å få henne til Slottsfjell siden. Sist men ikke minst, nykommeren MGK (Machine Gun Kelly), la oss kalle ham amerikas svar på Onkl P og Slekta, er en av USAs mest lovende rappere om dagen og en av de mest streamede artistene i verden akkurat nå, sier Rae i en pressemelding.

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly Foto:

Cleveland-baserte Machine Gun Kelly (aka MGK) leverer linjer med lynets hastighet. Han gjorde seg bemerket da han ble den første rapperen som vant amatørkvelden på Apollo Theater i Harlem i 2009.

Jillionaire.

Jillionaire. Foto:

Big Freedia.

Big Freedia. Foto:

Jillionaires navn vokser seg stadig sterkere, både som soloartist og som del av Major Lazer, der han opererer sammen med Diplo og Walshy Fire. Som soloartist har Jillionaire gjennomført flere turneer i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.

FÅTT MED DEG DENNE? – Det blir et liveshow som skal filleriste fjellet

Big Freedia, «the Queen of Bounce», er en av foregangsfigurene innen «bounce rap», en av hiphopens subsjangere som har sitt utspring i New Orleans. Stikkord her, ifølge pressemeldingen fra festivalen, er publikumsdeltakelse, rumperisting og basstunge beats.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags