Artistslipp hver dag til uka

– I uka som kommer avslører Slottsfjellfestivalen ett og ett band, hver dag, sier pressesjefen i festivalen, Henrik Holta-Lysell.

– I uka som kommer avslører Slottsfjellfestivalen ett og ett band, hver dag, sier pressesjefen i festivalen, Henrik Holta-Lysell. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: – Det er fortsatt mange band som skal bookes.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det sier pressesjefen i Slottsfjell, Henrik Holta-Lysell. I uka som kommer slipper festivalen et nytt band hver dag.
Men han vil ikke si hvem ennå.

– Vi annonserer på facebooksidene våre, sier han.

Foreløpig er disse booket til tiårsjubileet:
Marit Larsen, Seigmen, 120 Days, Envy, Graveyard (S), Team Me, Casual Friday, Mikhael Paskalevog Promise And The Monster fra Sverige.

LES MER: Vant du festivalpass til Slottsfjell 2012?

Går på flaks

– Bookingsjefen er noenlunde i rute med bookingen, men det er like spennende hvert år med de internasjonale bandene, sier Holta-Lysell.

Det går litt på flaks for å få det til å gå opp. Om bandene er på turné, om andre festivaler har tatt dem. Fortsatt er det mange band som skal bookes. Bookingsjef Henning Krane skal til bransjetreffet South by south west i USA og da har han alltid med seg godsaker i lomma når han kommer hjem, sier pressesjefen.

– Men vi får noen internasjonale hovedband på plass, sier han.

LES MER: Seigmen skal feire tiårsdagen til Slottsfjell

– Har dere noen større planer siden det er tiårsjubileum for festivalen?
– Vi prøver å få de store bandene, men er også like interessert i de som ikke er helt øverst på plakaten. Som for eksempel Two Door Cinema Club som spilte i fjor. Det er de bandene der Slottsfjellpublikumet har lyst å sjekke, det har vi i alle fall inntrykk av. I fjor var det nok flere som ville se Biffy Clyro, et nummer to-band, enn Nick Cave, mener pressesjefen.

– Men blir det noe ekstra i år?
– Nja … det blir en generell markering. Jeg kan ikke si så mye om det ennå, men budsjettene er holdt i omtrent samme gata som før. Det handler jo like mye om å lage en bra fest, sier Holta-Lysell.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags