Norsk stjerneskudd

FRA OSLO: Hip-hop-artisten Dreamon spås en lysende fremtid. Denne sommeren spiller han under Slottsfjellfestivalen.

FRA OSLO: Hip-hop-artisten Dreamon spås en lysende fremtid. Denne sommeren spiller han under Slottsfjellfestivalen.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG/OSLO: – Her snakker vi om en norsk artist av internasjonal kaliber, mener Slottsfjellfestivalen om artisten Dreamon.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Denne uka slipper Slottsfjell en artist hver dag. Mandag slapp festivalen metalbandet Insense, tirsdag den britiske artisten King Krule og onsdag Stein Torleif Bjella. I dag en kommende stjerne fra Manglerud i Oslo.– Dreamon er et stjerneskudd på den norske hip hop himmelen og har høstet mye skryt for sine liveshow. Dette kan bli en av de store høydepunktene til sommeren, mener festivalen om sin ferske artist.

– Dreamon, eller Anthony Osumanu Vartdal som han egentlig heter, begynte med musikk som 14 åring og ble «Ukas Urørt» allerede første gang i en alder av 16 år.

(Artikkelen fortsetter under videoene.)

«Turning tables»:

«Closer»


NRK-programmet Lydverket hadde stor tro på den unge artisten. I januar 2011 spådde de at Dreamon, som den eneste hiphop artisten av ti band og artister, kom til å prege det norske musikkåret 2011:

Dreamon har den siste tiden vært aktuell med låten «Turning Tables» med LidoLido og Nico Sereba på P3, som en del av prosjektet Gatekunst.
Dreamon har varmet opp for store internasjonale artister som J. Cole, Kid Cudi og Black Milk, og mottatt god respons og mye skryt for sine live shows, sier festivalen.

15. januar slipper Dreamon sin nye mikstape «Practice Makes Perfect», som kan lastes ned gratis.

Latest tracks by Dreamon

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags