Falske Slottsfjellbilletter i omløp

FOLKEFEST: Sørg for at billetten din er ekte hvis du skal på Slottsfjellfestivalen.Foto: Eric Johannessen

FOLKEFEST: Sørg for at billetten din er ekte hvis du skal på Slottsfjellfestivalen.Foto: Eric Johannessen Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Slottsfjellfestivalen advarer publikum mot falske billetter.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Slottsfjellfestivalen har fått bekreftet at det er falske billetter i omløp, og går nå ut og advarer publikum mot å kjøpe billett noe annet sted enn igjennom Billettportalen.no.

– Man løper en risiko ved kjøp av billetter fra privatpersoner eller andre nettsteder som driver med videresalg av festivalbilletter, skriver de i en pressemelding.


Billettene til Slottsfjell er ifølge pressesjef Henrik Holta-Lysell strekkodebaserte og kan skrives ut hjemme. De kan derfor lett kopieres og selges til flere.

To fallgruver

På sine nettsider opplyser Slottsfjellfestivalen at det spesielt er to fallgruver å gå i hvis man kjøper billett utenom Billettportalen.

– Billetten kan være falsk.

– Billetten kan bli brukt av andre før du rekker å registrere den. Blir billetten først registrert en gang, vil den være ugyldig ved neste forsøk ved registrering.

Mistenker du at du har kjøpt falsk billett, må du ta kontakt med selgeren. Slottsfjellfestivalen opplyser at hverken de eller Billettportalen kan hjelpe deg med å finne ut om billetten er falsk eller ikke.

Artikkeltags