Tiden begynner å renne ut for Slottsfjell-festivalen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fortsatt er verken artister eller billetter klare til Slottsfjellfestivalen, som befinner på kanten av stupet.

DEL

Fjorårets festival var en sekstende i rekken, og den kom bare i havn fordi artister og leverandør aksepterte solide kutt i betalingen, skriver Dagbladet. Nå forhandles det om hele eksistensgrunnlaget for festivalen på fjellet midt i Tønsberg.

Verken nettsted eller Facebook-sider er oppdatert, ingen artister er kunngjort, og det er ennå ikke lagt ut billetter til salgs. Ledelsen er i løpende forhandlinger med kreditorene.

LES OGSÅ: Johannes (18), Tuva (18) og Synne (18) mener det er særlig én ting Slottsfjell har bommet på: – Det er en nedtur

– Vi er fortsatt i aktiv dialog med flere parter om å løse utfordringene, skriver styreleder Øystein Ronander til Dagbladet. Han bekrefter at dersom de kommer i mål, skal de prøve å stable en festival på beina også i 2019.

Blir det ikke enighet, er det kroken på døren for festivalen, som har slitt med røde tall i regnskapet.

LES OGSÅ: (+)  Uvisst for Slottsfjell 2019: – Vi forsøker å få det til

Innføring av 18-årsgrense gikk ut over inntektene, skrev festivalsjef Johannes Lund i et innlegg i Tønsbergs Blad i november.

– Økt konkurranse, endringer i publikumsmassen, en artistprofil som ikke traff helt blink for det lokale publikumet, beinhard konkurranse om de beste artistene og en liten dipp i hele festivalmarkedet har spilt en rolle.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags