Dette er den hemmelige artisten

KOMMER: Det er Jonas Alaska som er den hemmelige artisten som spiller på Torvet i kveld under Tønsbergdagen. Foto: Pressefoto

KOMMER: Det er Jonas Alaska som er den hemmelige artisten som spiller på Torvet i kveld under Tønsbergdagen. Foto: Pressefoto

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter å ha vært svært så hemmelighetsfulle, røper nå Slottsfjellfestivalen hvem som er kveldens hemmelige artist på Torvet under Tønsbergdagen.

DEL

Ventetiden er over. Slottsfjell avslører hvem som er den hemmelige artisten som skal spille på Torvet under Tønsbergdagen i kveld.

– Vi er så stolte og så glade! Nå avslører vi at det er Jonas Alaska som kommer. Det sier presseansvarlig for Slottsjellfestivalen, Sarah Winona Sortland.

Festivalen forteller at det er mange som har spurt om hvem den annonserte, men hemmelige, artisten er. De håper mange finner veien til Torvet.

LES OGSÅ: Frister med hemmelig artist på Tønsbergdagen: – Folk må møte opp for å se hvem det er

Gleder seg stort

– Om jeg gleder meg? Dette blir helt supert med det været vi har og den gode stemningen som er i byen. Og dette topper vi med en av Norges beste sing-songwriter, sier markedssjef Thomas Aslaksen i Slottsfjellfestivalen.

Jonas Alaska har spilt under Slottsfjell tidligere, men skal ikke spille der i år.

Gave

– I stedet kan vi gi byen en liten, men ektefølt, gave til byen som har huset oss i 17 år, sier han.

Konserten begynner på Torvet klokka 21.00.

– Nå er det bare å møte opp manns- og kvinnesterke. Dette blir veldig bra. Jonas Alaska vil spille et 30 minutters sett. I tillegg til denne konserten, selger vi noen rabatterte festivalpass i dag under Tønsbergdagen her på Torvet, sier Aslaksen.

Artikkeltags