Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddsdobbel FA-cupen: United og Arsenal vinner stort

Oddsdobbel: Lørdagsdobbel fra England til 7,25 i odds

Lørdagskupongen: Nesten seks millioner i bonuspotten

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens oddsmeny inneholder ikke Premier League, noe som er uvanlig. I stedet skal det spilles flust av FA-cup kamper. Det er gledelig. Vært eneste år er det et eller annet storlag som ryker for en askeladd. Hvem blir det i år mon tro? I Spania ruller LaLiga i gang etter julepausen. Her spilles det både kamper lørdag og søndag. Vi gleder oss til cupspill!

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Derby County - Southampton 2,60 - 3,00 - 2,42 B (spillestopp kl. 1555)

Derby County kjemper om opprykk til Premier League denne sesongen, mens motstanderne deres i FA-cupen, Southampton, slåss for å overleve på øverste nivå.

Begge lagene har en litt rufsete form, men vertene har bare tapt én av de siste seks kampene og de blir en tøff motstander for the Saints.

Derby spilte 1-1 mot opprykksrival Middlesbrough på 1. nyttårsdag, selv om Wilson ga dem ledelsen allerede etter to minutters spill. Boro utlignet syv minutter ut i annen omgang.

Chelsea kjørte på med alt de hadde for å slå Southampton i midtuken, men en kombinasjon av dårlig effektivitet foran mål, godt forsvarsspill og glimrende keeperspill gjorde at the Saints fikk med seg ett poeng fra Stamford Bridge.

Vertene dominerte kampen på Stamford Bridge. De hadde 65 prosent av ballinnehavet, over tre ganger så mange hjørnespark og 13 skudd i løpet av 90 minutter, men de klarte ikke å score mot Southampton. The Saints ligger under nedrykksstreken, to poeng bak Cardiff som er på trygg grunn.

Derby slo Southampton 3-0 i en treningskamp før sesongen, men man skal ikke legge for stor vekt på en slik kamp.

 

Wilson, som er toppscorer hos the Rams med ni mål i Championship, måtte gå av banen med en skade i kampen mot Boro sist, og det er usikkert om han spiller lørdagens kamp i FA-cupen.  Derby må klare seg uten Scott Malone, Tom Lawrence, Curtis Davies, Craig Forsyth, Mason Bennett og Marcus Olsson på grunn av skader.

Dette er manager Ralph Hasenhuttl sin første cupkamp med Southampton, og det blir interessant å se hvordan han angriper den. Spørsmålet er hvilke spillere han velger å hvile. Southampton mangler uansett Michael Obafemi, Ryan Bertrand og Sam Gallagher til lørdagens FA-cupkamp.

Det som iallfall er sikkert er at Angus Gunn står i mål. Hasenhuttl vil trolig stille med en sterk blanding av førstelagsspillere og unggutter fra akademiet. Det kan være det siste vi ser av spillere som Gabbiadini, Steven Davis og Wesley Hoedt.

Selv om Southampton stiller med en miks av faste Premier League-spillere og akademispillere, så skal the Saints ha tilstrekkelig med kvalitet i stallen til å vinne denne matchen. Oddsen på Southampton-seier er 2,42. Spillestopp er klokken 1555.

Klikk her for å levere dette spillet