Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel ligacupen: Spurs jakter cuprevansj

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er et omfattende langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Ligacupsemifinalen mellom Tottenham og Chelsea (her spilles det hjemme/borte) er den store kampen. Ellers er åttedelsfinaler i Copa del Ray denne midtuken og også her spilles det hjemme/borte. I Frankrike er det både cupfotball og Ligue 1 som skal spilles. På hockeyfronten er det full runde i Eliteserien her hjemme, det er Champions League og natt til onsdag er det seks kamper i NHL.  I alpint er det kveldsrenn og verdenscup slalåm for kvinner i Flachau.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mandag lanserte vi Wolverhampton-seier hjemme mot Liverpool i FA-cupen. Det tipset ble publisert tidlig mandag morgen til spreke 3,75 odds. Oddsen på hjemmeseier ble senket flere ganger under mandagen og ved spillestopp stod Wolves til tre i odds. Tirsdag går vi etter en ny sprek hjemmeodds i Copa Del Rey.

Sporting Gijon - Valencia H 3,80 (spillestopp kl 21.25)

Det spilles åttedelsfinaler i Copa del Ray denne midtuken og her spilles det hjemme/borte og dette er første oppgjør.

Sporting Gijon rykket ned fra La Liga etter sesongen 2016/17. Endte på 4. plass i Segunda i fjorårssesongen og spilte playoff for opprykk tilbake til La Liga på første forsøk. Men tapte begge playoffkampene mot Valladolid og klarte ikke den oppgaven. Har hatt en grei første halvdel av sesongen nå, men med kun en borteseier på ti spilte bortekamper (1-4-5), er det ikke lett å henge med i toppen. Har gjort jobben hjemme og står med 5-4-1 på ti spilte hjemmekamper på Estadio Municipal El Molinon i Gijon. Tok seg videre til åttedelsfinalen etter å ha eliminert La Liga-laget Eibar i 16-delsfinalen. Vant da første oppgjøret hjemme med 2-0 og fikset 2-2 i returoppgjøret borte.

Etter sin flotte fjorårssesong som endte med 4. plass og Champions League, har årets sesong vært en nedtur for Valencia. Ligger på 12. plass når sesongen er bortimot halvspilt med 22 poeng. Kun fire av de 18 første seriekampene er vunnet (4-10-4). Har heller ikke utmerket seg spesielt bra på bortebane (2-4-3). Tok seg til åttedelsfinale etter å eliminert svake Ebro (fra nivå tre) i 16-delsfinalen. vant da 2-1 borte i det første oppgjøret og 1-0 hjemme i returen. Geoffrey Kondogbia og Frances Coquelin er begge fortsatt skadet, mens gode Santi Mina og Gabriel Paulista er blant dem som hviles i kveld. Det blir trolig ytterligere rokeringer i mannskapet.

Hjemmesterke Sporting Gijon skal ha klart bedre vinnersjanser i kveld enn det oddssettingen indikerer og slo altså La Liga-laget Eibar 2-0 hjemme i den forrige runden av Copa del Rey. 3,80 på hjemmeseier er definitivt verd et forsøk i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet