Gå til sidens hovedinnhold

Burnley kan skrelle mot et formsvakt Everton-lag

Artikkelen er over 2 år gammel

Burnley har et godt tak på Everton.

Oddstips

Spillsenterets øvrige 2. juledagsmeny:

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool vinner igjen

Oddssingel Premier League: United stormer videre med Solskjær

Oddssingel Premier League: Ranieri trøbler på Boxing Day

Tippekupongen: Herlig tippekupong på Boxing Day

Vi er kommet frem til 2 juledag og midtukekupongen. En stor fotballdag i England på berømte Boxing Day. Utfordringen denne gangen består av hele åtte kamper fra Premier League, samt fire kamper fra Championship. En helengelsk kupong er alltid populært hos norske tippere. En del favoritter skiller seg ut, men det gjør potensiale stort om noen av disse ikke innfrir. Fine romjulspenger kan vente de som er dyktige og heldige i sin plassering av de 12 tegnene.Innleveringsfristen er 15:55, og bonuspotten øker stadig. Nå er den på ca 2,3 millioner kroner.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Burnley - Everton 3,85 - 3,20 - 1,85 H (spillestopp kl. 1555)

På samme tid i fjor var Burnley blant de seks beste lagene i Premier League, og Burnley-fansen drømte om Europacup-spill.

Lancashire-laget spilte kvalik til Europa League, men klarte ikke å spille seg inn i gruppespillet. 

Den første halvdelen av sesongen har vært vanskelig for Burnley, men hjemme på Turf Moor må the Clarets ta poeng hvis de skal unngå nedrykk til Championship. Nedrykk vil være et stort nederlag for Burnley og Sean Dyche.

Klikk her for å levere dette spillet

Laget ligger på 18.-plass før Boxing Day-kampene, to poeng bak Cardiff som er på plassen over nedrykksstreken.

Jeg har en følelse av at det iallfall er tre lag som er svakere enn Burnely, men de må forbedre 2-1-5-statistikken på hjemmebane om de skal ha håp om å overleve i Premier League.

 

Burnley har kun vunnet én av de siste elleve kampene, og de har dermed falt under nedrykksstreken. De har faktisk tapt åtte av de siste ti kampene, men de slo Brighton 1-0 i forrige hjemmekampen.

Everton fikk bank av Tottenham hjemme på Goodison Park sist. De tapte hele 2-6 på lille julaften. Det var the Toffees femte kamp på rad uten seier.

Everton har ikke vært så verst spillemessig, men resultatene har likevel uteblitt. Nå har Liverpool-klubben falt ned til elleveteplass før kampene på Boxing Day.

På bortebane har de vært forferdelig svake denne sesongen. Statistikken viser 1-3-4 på de åtte første bortekampene, kun fire lag er svakere enn dem på fremmed gress denne sesongen.

 

Everton har et sterkt lag på papiret, men Marco Silva har ikke klart å få dem til å fungere sammen. Spesielt defensivt har de problemer. De har sluppet inn hele elleve mål på de tre siste kampene.

Johann Berg Gudmundsson og Robbie Brady er usikre hos Burnley. De må begge testes før kampen. Steven Defour,Aaron Lennon, Stephen Ward og Nick Pope er alle ute med skader.

Everton-boss Marco Silva vil antakeligvis gjøre flere endringer på laget sitt etter det pinlige 2-6-tapet mot Spurs. Yerry Mina viøl sannsynligvis komme inn igjen i forsvaret. Andre Gomes og Idrissa Gueye er tvilsomme.

Burnley har slått Everton i de to siste kampene på Turf Moor. Ja, de har faktisk vunnet tre av de fire siste kampene mot smurfene fra Merseyside. Jeg tror de kan overraske ehr, og ta tre viktige poeng mot et Everton-lag som fikk juling av Tottenham sist.

Everton har kun vunnet én av de ni siste bortekampene, og de trives ikke på Turf Moor. Det lukter skrell i denne matchen, slik jeg ser det.

3,85 i odds på hjemmeseier til Burnely er verdt å forsøke. Spillestopp er klokken 1555.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.