Etter et par år med mange spørsmålstegn rundt både lag og manager, ser Liverpool nå både sterke og artige ut. Litt flaks når de så til de grader traff med kjøpet av Mohamed Salah, men mest dyktighet av Jürgen Klopp. Og det er gøy, vi heier på offensive managere, ikke sant?

Jeg tror de skal feie over Bournemouth, som skal få det travel lørdag! I bunnen av Premier League har jeg tro på at Palace reiser seg hjemme mot Brighton.

I den norske kampen er det helt åpent mellom to lag som har variert veldig i sesongstarten.

Sjekk all verdens fotballtabeller og fakta på nifs.no

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Vikinglotto: Vant 319 millioner i Vikinglotto - tar ikke telefonen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Start - Vålerenga  H(B)

Start har kommet solid ned på jorden igjen etter sin fine start. Hadde mye ball, men tapte for Lillestrøm mandag. Vålerenga har også landet, for ikke å si krasjlandet. Spennende kamp, som vil gi indikasjoner for begge lags sesong videre. Feier til med en splitt.

2. Tottenham - Manchester City  H(B)

Spurs har seks strake seire, og Harry Kane starter kampene igjen. Manchester City tapte for fienden United sist helg, og røk ut av mesterligaen mot Liverpool tirsdag. Det er dermed duket for en herlig spennende kamp, der vi får se om Citys nedtur er varig!

3. Liverpool - Bournemouth  H

Sterkt av Liverpool å ikke miste hodet da de kom under mot City tirsdag. Nå drømmer deres tallrike fans om et nytt Mesterliga-mirakel, og med denne klubben er jo alt mulig! Bournemouth-forsvaret kan få det veldig travelt her.

4. Swansea - Everton  U

1-1 mot West Brom sist var ikke betryggende av Swansea, men på bortebane er det ikke krise. Everton holdt Liverpool til 0-0, men sesongen er uansett langt under forventningene. Har bare to borteseire, og siden Swansea har stoppet litt opp, prøver jeg rein U.

5. Huddersfield - Watford  H(B)

Kun to poeng på de fem siste for Huddersfield, som dermed fortsatt kjenner pusten av nedrykksspøkelset i nakken. Her er en fin sjanse til å jage spøkelset på dør, for Watford taper mot hvem som helst. Og vinner mot hvem som helst.

6. Crystal Palace - Brighton  H

Denne må Palace vinne, ellers kan de være i «deep shit». De har bare én fattig seier på sine ti siste, men halvparten av disse kampene har vært mot topplag, og de har tapt med ett mål mot fire av gigantene. Brighton er ganske sikre på plassen, jeg sier H!

7. Burnley - Leicester  H(UB)

Etter noen blytunge måneder, er Burnley virkelig på hugget igjen. Fire strake seire viser at den flotte høsten ikke var noen tilfeldighet. Leicester tapte sist, men før den hadde de åtte poeng på fire kamper. Og de har høyere toppnivå enn Burnley. Kjører den hele her.

8. Reading - Sunderland  H(B)

Reading kan ikke føle seg helt trygge, mens Sunderland er både dårlige og uheldige – noe som ofte har en sammenheng – og på vei mot nok et nedrykk. Men de har neppe gitt seg ennå, og ser nok dette som en siste sjanse.

9. Middlesbrough - Bristol City  H

Boro falt ut av playoff med tap mot Sheffield United på tirsdag. Bristol City vant mot Birmingham, og er nå bra med i kampen om playoff. Denne er i så måte meget avgjørende, taperens sjanser vil svinne med kun tre runder etter dette. Boro er solide hjemme.

10. Nottingham Forest - Ipswich  B

To lag med lite å spille for. Det skal mye til om Forest skal rote seg ned, og enda mer for at Ipswich skal nå playoff. Begge har vært i skral form, men Ipswich vant i hvert fall mot Barnsley sist. Så ga Mick McCarthy seg! Merkelig vri, men jeg gir «Tractor Boys» tillit.

11. Norwich - Cardiff  U(B)

Norwich viste hva de kan mot Villa sist helg, men var på vei mot tap for Sunderland før de reddet et poeng på tampen tirsdag. Det betyr uansett lite; poenget mitt er at når det fungerer er de bedre en tabellen viser. Cardiff har sprukket litt, men var uheldige mot Villa.

12. Queens Park Rangers - Preston  H

QPR har tatt seg bra opp med 4-2-2 på de åtte siste. Og hjemme har de 11-5-5 og 38 poeng på 21 kamper så langt. En må oppunder playoff for å finne lag som er bedre på eget gress. Ikke spill denne på oddsen, men i mangel av garderinger sier jeg H.