Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Old Firm: Hatkampen ingen vil tape

Oddsdobbel: Lørdag spiller vi Fulham

Oddssingel Premier League: Spurs må jobbe for seieren

Oddssingel Premier League: Ingen tror på Brighton

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool er i superform

Oddssingel Premier League: Leicester gir gass fra start

V75 RommeSuperlørdag med V75 fra Sverige

Årets siste lørdagskupong byr på seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. Bonuspotten vokser stadig og er på ca 2,7 mill kr denne lørdagen. Innleveringsfristen er som vanlig kl 15.55. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB: 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

 

1. Liverpool - Arsenal
I løpet av en liten uke, så har Liverpool overtatt serieledelsen i Premier League og skaffet seg et forsprang på seks poeng ned til Tottenham som er ny på 2. plass, etter at Manchester City har gått på to strake tap. 4-0 seieren hjemme mot Newcastle 2. juledag, var Liverpools åttende strake seier i Premier League.

Skaff deg den nye hjemmedrakten til Liverpool her

Målforskjellen på disse åtte kampene er formidable 22-2. Liverpool er nå det eneste ubeseirede laget i PL og står med råsterke 16-3-0 på sine 19 første seriekamper. Joe Gomez er fortsatt ute med skade, mens James Milner må testes nærmere kampstart. Både Naby Keita og Fabinho kan være aktuelle for startoppstillingen dersom Klopp velger å rotere litt på sitt mannskap det hektiske juleprogrammet.

 

Like god flyt har det ikke vært for Arsenal i det siste. Røk 2-3 borte for Southampton for snaue to uker siden og måtte nøye seg med 1-1 borte mot Brighton i kveldskampen 2. juledag. Ligger på 5. plass før helgens runde med totalt 38 poeng og har tretten poeng opp til Liverpool. 4-3-2 på bortebane. Hector Bellerin, Shkodran Mustafi 
og Rob Holding er fortsatt ute, det samme gjelder for  Henrikh Mkhitayan. Men kaptein Laurent Koscielny er friskmeldt.

Se årets nye Arsenal-drakt her!

4-0 og 3-1 til Liverpool i de to foregående seriekampene på Anfield og slik Liverpool fremstår for tiden, er det vanskelig å se at Arsenal klarer poeng på Anfield lørdag. H.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Tottenham - Wolverhampton
I likhet med Liverpool viser også Tottenham strålende form for tiden. Knuste Everton 6-2 borte sist søndag og fulgte opp med å smadre Bournemouth med 5-0 hjemme på Wembley andre juledag. Det var Tottenhams femte strake seier og ettersom Manchester City har gått på to strake tap, overtok også Tottenham andreplassen på tabellen, seks poeng bak Liverpool. Ettmålstap hjemme mot Liverpool og Manchester City tidlig i sesongen, de seks øvrige hjemmekampene er alle vunnet. Dele Alli måtte stå over onsdagens kamp mot Bournemouth og er usikker også til denne.  Mousa Dembele, Eric Dier, Jan Vertonghen og Victor Wanyama er fortsatt ute med skader.

Se alle sesongens nye Tottenham-drakter her!

Nyopprykkede Wolverhampton skuffet hjemme mot Liverpool forrige helg og var egentlig ikke i nærheten av å ta poeng. Hederlige 1-1 borte mot Fulham 2. juledag og Wolves har gjort en fin sesong sålangt, og står med 26 poeng og ligger på 10. plass. Moderate 3-3-3 på ni spilte bortekamper. Diego Jota rekker ikke lørdagens kamp, ellers har ikke Wolverhampton noen nye fravær eller karantener. 

Tottenham er i fantastisk form for tiden, og selv om Wolverhampton har tatt poeng fra flere av topplagene, tror vi ikke de klarer det lørdag. H.

3. Brighton - Everton
Hjemmesterke Brighton ga Arsenal kamp til døra i seriekampen 2. juledag og tok ett fortjent poeng med 1-1. Står med flotte 4-3-2 på hjemmebane hittil og hadde altså sterke 7-8-4 på eget gress i fjorårssesongen. Har også denne sesongen slitt vesentlig mer på bortebane og allerede bokført sju bortetap på ti bortekamper. Ligger på 13. plass med 22 poeng. Hjemmelaget har ingen nye fravær eller karantener siden kampen mot Arsenal.

Etter å ha kun tatt to poeng på de tre siste hjemmekampene og nærmest blitt most av Tottenham med 2-6 tap i siste hjemmekamp, slo Everton voldsomt tilbake med imponerende 5-1 seier borte mot Burnley andre juledag. Det var lagets andre borteseier for sesongen, men bortetallene er fortsatt ikke bedre enn 2-3-4. Hadde meget svake 3-6-10 på bortebane forrige sesong, så Burnley-seieren må foreløpig sees på som et engangstilfelle. Richarlison startet på benken mot Burnley, men er ventet tilbake i startoppstillingen her. Heller ikke Everton har noen nye fravær eller karantener, men viktige Idrissa Gueye er friskmeldt etter å ha mistet de to siste seriekampene.

Det endte 1-1 i tilsvarende kamp forrige sesong. HU på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

 

4. Leicester - Cardiff
Sist lørdag tok Leicester alle poengene borte mot Chelsea og det var ytterst få som trodde at laget skulle gjenskape den triumfen når Manchester City gjestet King Power Stadium andre juledag. Men til tross for at laget tidlig kom under 0-1, snudde de kampen og vant 2-1. Med andre ord har starten på juleprogrammet vært strålende for Leicester. Ligger på 7. plass med 28 poeng og står med 4-2-3 hjemme. Leicester-manager Claude Puel har ingen nye skader eller karantener å bekymre seg for.

 

Cardiff fikk en voldsom leksjon hjemme mot Manchester United forrige lørdag og røk stygge 1-5. Men tettet igjen bak til bortekampen mot Crystal Palace 2. juledag og fikk med seg et kjærkomment poeng i kampen som endte 0-0. Er dermed fortsatt over streken med sine 15 poeng og har tre poeng ned til Burnley under streken. Meget moderate 0-2-7 på ni spilte bortekamper. Callum Paterson må testes nærmere kampstart.

Leicester har slått to topplag i sine to siste, men det er ikke dermed sagt at de kjører over Cardiff. Vi gir bortelaget en viss poengsjanse. HU.

5. Watford - Newcastle
Godtgående Watford kan ikke si noe på at Chelsea tok med seg alle poengene fra Vicarage Road i kveldskampen 2. juledag. To scoringer fra Eden Hazard ga Chelsea en fortjent 2-1 seier. Watford har uansett levert en flott første halvdel av sesongen og ligger på 9. plass med sine 27 poeng. Ustabile 5-0-5 på ti spilte hjemmekamper. Christian Kabasele fikk et ublidt møte med stolpen i kampen mot Chelsea og måtte ut etter den hendelsen. Han rekker ikke lørdagens kamp.  Andre Gray, Will Hughes, Adalberto Penaranda og Sebastian Prodl er aller fortsatt på skadelisten.

 

Newcastle ble som ventet for lette borte mot Liverpool andre juledag og røk 0-4. Det er nok ikke i de kampene Newcastle skal ta poeng. Rafael Benitez lag har uansett fast grunn under føttene foreløpig med sine 17 poeng og det skiller fem poeng ned til Burnley under streken. 2-4-3 på ni spilte bortekamper. Spissen Salomon Rondon ble "spart" mot Liverpool, men er tilbake til denne.  Ki Sung-yueng er på landslagsoppdrag med Sør-Korea.

Begge de to siste tilsvarende har endt med 2-1 seier til Watford. Hjemmelaget taper ikke denne. HU.

Se alle sesongens nye Newcastle-drakter her!

6. Fulham - Huddersfield
Kun tre baklengsmål på de tre siste kampene for Fulham og Claudio Ranieri, kan tyde på at Ranieri er i ferd med å få på plass den defensive strukturen på Fulham. Hadde tre poeng i lomma i hjemmekampen mot Wolverhampton andre juledag, men en sen utligning ødela festen for Fulham-fansen. Fulham ligger nest sist med 11 poeng og har fire poeng opp til trygg grunn. 2-3-4 totalt hjemme på Craven Cottage. Midtbanespilleren Andre-Frank Zambo Anguissa er Fulhams eneste spiller som er usikker til lørdagens kamp.

 

Huddersfield gjorde slett ingen dårlig bortekamp mot Manchester United og kunne med litt mer marginer fått med seg poeng. Ligger uansett helt sist på tabellen med fattige 10 poeng. Seks strake tap etter den meget overraskende borteseieren mot Wolverhampton for en måned siden. Kun to poeng er tatt på de øvrige åtte bortekampene. Huddersfield har ingen nye fravær eller karantener, men har noen spillere ute med langtidsskade.

Det vil overraske om bortelaget vinner denne. HU.

7. Norwich - Derby
Godtgående Norwich stod med fenomenale 9-2-0 på sine elleve siste seriekamper, før hjemmekampen mot Nottingham Forest andre juledag. 12 minutter før ordinær tid var ute i den kampen, lå laget under 0-3. Men reduserte til 1-3 i de 78 minutt og etter overtidsmål fire minutter på overtid og åtte minutter på overtid, endte det 3-3 og Norwich er dermed ubeseiret på sine tolv siste seriekamper.  Beholdt dermed sin andreplass og står med 48 poeng, tre poeng bak ledende Leeds og tre poeng ned til West Bromwich på 3. plass. Tapte tre av sine seks første hjemmekamper, men står nå med 5-1-0 på sine seks siste hjemmekamper.

Etter fire strake seire, så er Derby nå uten seier på sine tre siste. 1-3 tap borte for Sheffield United andre juledag, det var lagets femte bortetap for sesongen på tolv spilte bortekamper. Er fortsatt inne på playoff og ligger på 6. plass med totalt 39 poeng og har dermed ni poeng opp til Norwich på direkte opprykksplass.

Det endte 1-2 i tilsvarende oppgjør sist sesong, men denne utgaven av Norwich virker klart sterkere enn forrige sesong. Før eller siden går Norwich på et tap. HUB.

8. Leeds - Hull
Serieleder Leeds med to formidable snuoperasjoner i sine to siste seriekamper. Lille julaften kom laget tidlig bakpå 0-2 borte mot Aston Villa, men snudde kampen og Kemar Roofe satte inn 3-2 seiersmålet fem minutter på overtid. Samme Roofe berget Leeds også hjemme mot Blackburn andre juledag. I den kampen sendte Charlie Mulgrew Blackburn i ledelsen 2-1 i det 90 minutt, men den godeste Roofe noterte to overtidsscoringer og Leeds vant igjen 3-2. Topper Championship med 51 poeng og har seks poeng ned til West Bromwich på 3. plass. Leeds jakter faktisk sin åttende strake seier denne lørdagen. Serieleder Leeds har ingen nye skader eller karantener.

Også Hull har fått opp farten etter en svak start på sesongen. Markus Henriksen og hans lagkamerater er uten tap på sine seks siste seriekamper og fire av disse er vunnet. Har klatret til 15. plass på tabellen og står med totalt 30 poeng og har ni poeng ned til Bolton under streken og også ni poeng opp til Derby på playoff. Normalt bortesvake Hull står faktisk med 3-2-0 på sine fem siste bortekamper. Jackson Irvine som scoret begge målene mot Preston onsdag, er avgårde på landslagsoppdrag med Australia.

Leeds vant forøvrig tilsvarende oppgjør med 1-0 forrige sesong. Til tross for oppadgående formkurve for Hull, tror vi Leeds fortsetter sin seiersstim. H.

9. Sheffield United - Blackburn
Solide 3-1 hjemme over Derby for Sheffield United på andre juledag og dermed avanserte United til 4. plass på tabellen. Står med totalt 41 poeng og har åtte poeng opp til Norwich på 2. plass. Variable 3-3-3 på de ni siste seriekampene og godkjente 6-3-3 på tolv spilte hjemmekamper. Sheffield United boss Chris Wilder kan mønstre samme startoppstilling for fjerde kamp på rad.

Nyopprykkede Blackburn hadde serieleder Leeds i kne i bortemøtet på Elland Road andre juledag og tok altså ledelsen i siste ordinære spilleminutt, men måtte se at Kemar Roofe snudde kampen for Leeds med to overtidsmål. Kun en seier på de åtte siste seriekampene (1-3-4) har gjort at Blackburn har falt på tabellen. Ligger på 14. plass før lørdagens serierunde med totalt 31 poeng. Moderate 3-4-5 på tolv spilte bortekamper. Ryan Nyambe måtte ut med skade i bortekampen mot Leeds og er meget usikker til lørdagens bortekamp.

Sheffield United blir klare favoritter og en av våre sikre på lørdagens tippekupong. H.

10. West Bromwich - Sheffield Wednesday
Etter en litt svak periode tidligere i høst, har West Bromwich virkelig fått opp dampen i det siste. Er ubeseiret på sine åtte siste seriekamper og seks av disse er i tillegg vunnet. Ligger på 3. plass med totalt 45 poeng og har kun tre poeng opp til Norwich på andreplass og direkte opprykk. Solide 7-3-2 hjemme på the Hawthorns. Toppscorer Dwight Gayle (13 seriemål hittil) er usikker til denne kampen og kan måtte erstattes av Hal Robson-Kanu.

Etter at Sheffield Wednesday for et par uker siden ble lagt ut for salg, har det blitt ett oppsving for laget. 1-0 seieren hjemme mot Preston forrige lørdag, ble fulgt opp av en overraskende 1-0 seier borte mot Middlesbrough andre juledag. De seks poengene har gjort at laget har avansert til 16. plass med totalt 30 poeng og avstanden ned til nedrykksstriden er nå på ni poeng. Men bortetallene er ikke bedre enn 4-1-7. Managerløse Sheffield Wednesday må fortsatt unnvære Fernando Forestieri.

West Bromwich er i kalasform og lar seg ikke stoppe av Sheffield Wednesday. H.

11. Millwall - Nottingham Forest
1-0 seieren hjemme mot Reading andre juledag, gjorde at Millwall endelig kom seg på rett side av nedrykksstreken. Står med totalt 22 poeng og har ikke mer enn ett poeng ned til Bolton under streken. Millwall var sammen med Cardiff det laget som tok flest poeng i andre halvdel forrige sesong, og spesielt på hjemmebane leverte laget bra. Onsdagens trepoenger var den første siden tabelljumbo Ipswich ble slått 3-0 hjemme så langt tilbake som 27. oktober. Midtbanespilleren Jiri Skalak mistet kampen mot Reading grunnet en infeksjon og er ikke klar til lørdagens kamp heller.

Se alle de nye draktene til Nottingham Forest her!

Nottingham Forest presterte å rote bort en tilsynelatende trygg 3-0 ledelse borte mot Norwich andre juledag og måtte nøye seg med 3-3. Er dog fortsatt med i playoffsjiktet, selv om laget ikke er høyere enn 11. plass. Med totalt 36 poeng er det kun tre poeng opp til Derby på 6. plass. Meget spesielle 3-8-1 på de tolv første bortekampene. Ingen nye skader eller karantener for Forest.

Millwall vant forøvrig tilsvarende oppgjør 2-0 forrige sesong, men det var samtidig i den meget gode perioden for Millwall. Nottingham Forest spiller nesten bare uavgjort på bortebane og Millwall taper sjelden hjemme. HU.

12. Preston - Aston Villa
Etter en meget flott periode med kun ett tap på tolv seriekamper (6-5-1), har juleperioden innledet dårlig for Preston. Sist lørdag ble det 0-1 tap borte for Sheffield Wednesday og andre juledag ble det 1-2 tap hjemme for Hull. 19 av 28 poeng er tatt hjemme (5-4-3), det er bortebane som har vært hodepinen for Preston hittil (2-3-7). Ligger på 17. plass og har sju poeng ned til Bolton under streken. Forsvarsspilleren Ben Davies måtte ut med skade i hjemmekampen mot Hull andre juledag. Der gjør han selskap med Callum Robinson, Brandon Barker, Sean Maguire, Josh Harrop og Billy Bodin.

Ambisiøse Aston Villa rotet vekk en tidlig 2-0 ledelse hjemme mot serieleder Leeds forrige lørdag og endte opp med å tape 2-3. Slo dog tilbake på direkten med en sterk 1-0 seier borte mot Swansea andre juledag. Ligger på 9. plass før lørdagens serierunde med totalt 36 poeng og har kun tre poeng opp til Derby på 6. plass. Variable 4-4-4 på bortebane. Jack Grealish er fortsatt ute med skade, for Villa som har tatt ti poeng på sine fire siste bortekamper.

0-2 og 2-0 i de to siste tilsvarende. Vi spiller B på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

 

96-rekker:
1. Liverpool — Arsenal H

2. Tottenham — Wolverhampton H

3. Brighton  — Everton HU

4. Leicester  — Cardiff HU

5. Watford — Newcastle HU

6. Fulham — Huddersfield HU

7. Norwich  — Derby HUB

8. Leeds  — Hull H

9. Sheffield United — Blackburn H

10. West Bromwich  — Sheffield Wednesday H

11. Millwall — Nottingham Forest HU

12. Preston  — Aston Villa B

 

432-rekker:

1. Liverpool — Arsenal H

2. Tottenham — Wolverhampton H

3. Brighton — Everton HUB

4. Leicester — Cardiff HU

5. Watford — Newcastle HU

6. Fulham — Huddersfield HU

7. Norwich — Derby HUB

8. Leeds — Hull H

9. Sheffield United — Blackburn H

10. West Bromwich — Sheffield Wednesday H

11. Millwall — Nottingham Forest HU

12. Preston — Aston Villa HUB

Klikk her for å levere din tippekupong