(Bergensavisen)

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Liverpool lar seg ikke stoppe

Oddssingel Old Firm: Hatkampen ingen vil tape

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool er i superform

Oddssingel Premier League: Spurs må jobbe for seieren

Oddssingel Premier League: Leicester gir gass fra start

Oddssingel Premier League: Ingen tror på Brighton

V75 RommeSuperlørdag med V75 fra Sverige

Lørdagens langoddsprogram er spekket med fotball fra England. Det spilles seks kamper i Premier League og det spilles fulle runder i både Championship, League One og League Two. I tillegg er det full serierunde i Serie A og det er Old Firm i Skottland mellom Rangers og Celtic. Tour de Ski innledes med sprint, mens det er verdenscup slalåm for kvinner i Semmering og i NHL ruller det på for fullt igjen etter en liten julepause med kamper både lørdag kveld og natt til søndag.A.

NB: 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Fulham - Huddersfield H 1,95 (spillestopp kl 15.55)

Kun tre baklengsmål på de tre siste kampene for Fulham og Claudio Ranieri, kan tyde på at Ranieri er i ferd med å få på plass den defensive strukturen på Fulham. Hadde tre poeng i lomma i hjemmekampen mot Wolverhampton andre juledag, men en sen utligning ødela festen for Fulham-fansen. Fulham ligger nest sist med 11 poeng og har fire poeng opp til trygg grunn. 2-3-4 totalt hjemme på Craven Cottage. Midtbanespilleren Andre-Frank Zambo Anguissa er Fulhams eneste spiller som er usikker til lørdagens kamp.

 

Huddersfield gjorde slett ingen dårlig bortekamp mot Manchester United og kunne med litt mer marginer fått med seg poeng. Ligger uansett helt sist på tabellen med fattige 10 poeng. Seks strake tap etter den meget overraskende borteseieren mot Wolverhampton for en måned siden. Kun to poeng er tatt på de øvrige åtte bortekampene. Huddersfield har ingen nye fravær eller karantener, men har noen spillere ute med langtidsskade.

Det er ingen tvil om at Fulham er i bedring nå og 1,95 i hjemmeodds er klart godkjent odds og spilles.

Sheffield United - Blackburn (spillestopp kl 15.55) 
Solide 3-1 hjemme over Derby for Sheffield United på andre juledag og dermed avanserte United til 4. plass på tabellen. Står med totalt 41 poeng og har åtte poeng opp til Norwich på 2. plass. Variable 3-3-3 på de ni siste seriekampene og godkjente 6-3-3 på tolv spilte hjemmekamper. Sheffield United boss Chris Wilder kan mønstre samme startoppstilling for fjerde kamp på rad.

Nyopprykkede Blackburn hadde serieleder Leeds i kne i bortemøtet på Elland Road andre juledag og tok altså ledelsen i siste ordinære spilleminutt, men måtte se at Kemar Roofe snudde kampen for Leeds med to overtidsmål. Kun en seier på de åtte siste seriekampene (1-3-4) har gjort at Blackburn har falt på tabellen. Ligger på 14. plass før lørdagens serierunde med totalt 31 poeng. Moderate 3-4-5 på tolv spilte bortekamper. Ryan Nyambe måtte ut med skade i bortekampen mot Leeds og er meget usikker til lørdagens bortekamp.

1,55 i hjemmeodds er kanskje litt snaut i en så jevn liga som Championship, men vi har veldig god tro på at Sheffield United tar denne. Kombinert med seier til Fulham får vi en dobbelodds på 3,02.

Klikk her for å levere dette spillet