Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Liverpool lar seg ikke stoppe

Oddsdobbel: Lørdag spiller vi Fulham

Oddssingel Old Firm: Hatkampen ingen vil tape

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool er i superform

Oddssingel Premier League: Leicester gir gass fra start

V75 RommeSuperlørdag med V75 fra Sverige

Lørdagens langoddsprogram er spekket med fotball fra England. Det spilles seks kamper i Premier League og det spilles fulle runder i både Championship, League One og League Two. I tillegg er det full serierunde i Serie A og det er Old Firm i Skottland mellom Rangers og Celtic. Tour de Ski innledes med sprint, mens det er verdenscup slalåm for kvinner i Semmering og i NHL ruller det på for fullt igjen etter en liten julepause med kamper både lørdag kveld og natt til søndag.A.

NB: 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Tottenham – Wolverhampton (Pause/fulltid dobbel) U/H 3,50 i odds

Tottenham har imponert stort i de siste kampene. På Boxing Day banket de Bournemouth 5-0, og på lille julaften knuste de Everton 6-2.Spurs er derfor naturlige favoritter på hjemmebane mot nyopprykkede Wolverhampton.

Tottenham skal få jobbe for poengene i denne kampen, tror jeg.

Selv om Wolves kun har vunnet to av de siste ni Premier League-kampene mot Spurs, så vil de gi Tottenham kamp på Wembley.

Wolves har et veldig bra lag denne sesongen. Derfor er det vanskelig å sammenligne med hva de har prestert mot London-klubben tidligere.

 

Nuno Espírito Santo sitt mannskap har tatt 26 poeng så langt. Det er ett poeng mer enn de klarte å sanke i løpet av hele sist sesong de spilte i den engelske toppserien.

Nå venter en knalltøff oppgave på Wembley. Tottenham er i kjempeform. De ligger på annenplass i Premier League med 45 poeng, seks poeng bak ligaleder Liverpool.

Tottenham er ubeseiret i de siste 39 Premier League-kampene mot nyopprykkede lag. Fasiten viser 36 seire og tre uavgjorte. Sist gang de tapte mot et nyopprykket lag var tilbake i 2012.

Wolves er et brukbart bortelag. De står med 3-3-3 på bortebane så langt.

I fem av de ni bortekampene til Wolverhampton denne sesongen har det stått uavgjort til pause, og jeg tror de også kan klare å holde U til pause på Wembley. Men jeg tror likevel at Spurs blir for sterke.

Jeg mener det vil stå uavgjort til pause og at Tottenham avgjør kampen i annen omgang. Et slikt scenario gir herlige 3,50 i odds. Det er verdt å forsøke.

Klikk her for å levere dette spillet