SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Wembley er et mareritt for Spurs

Det er bra odds på Dortmund og Pierre-Emerick Aubameyang på bortebane mot Tottenham.

Det er bra odds på Dortmund og Pierre-Emerick Aubameyang på bortebane mot Tottenham. Foto:

Av

Tottenham har tapt to av tre Mesterligakamper på Wembley.

DEL

OddstipsDet var stang ut for begge dobbelttipsene våre i går. Dessverre! I begge tipsene traff vi på en av to kamper, men det holder som kjent ikke til premie.

Det er et herlig oddsprogram denne onsdagen.  Liverpool, Real Madrid, Napoli og Monaco er noen av storklubbene som skal spille i Mesterligaen i kveld. Det er Mesterligaen som dominerer oddsprogrammet onsdag, men det er også diverse håndballkamper fra Norge, Sverige og Danmark. Det spilles også ishocey i Finland og i KHL. I tillegg er det blant annet fotballkamper fra engelsk Mesterskapserie, norsk 2. divisjon og dansk 1. divisjon.

Midtukekupongen: Anfield er et fort

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Tottenham - Dortmund B

Mesterligaen, gruppe H. Tottenhams debutsesong på Wembley i Mesterligaen gikk ikke særlig bra. De tapte to av tre hjemmekamper og havnet på tredjeplass i gruppespillet. Dermed klarte de ikke å ta seg videre til sluttspillet.

Denne sesongen får Spurs det enda hardere. De skal spille alle hjemmekampene sine på Wembley, som er marerittbanen, og de har havnet i gruppe med blant annet Real Madrid og Borussia Dortmund.

Det er vel også riktig å si at de første hjemmekampene på Wembley i Premier League heller ikke gått som planlagt. De tapte 1-2 hjemme mot Chelsea i den første kampen på landslagsarenaen. Deretter skuffet laget fra Nord-London med å spille 1-1 mot Burnley. Tottenham har imidlertid vunnet begge bortekampene mot henholdsvis Newcastle (0-2) og Everton (0-3).

Det kan nesten virke som det hviler en forbannelse over Tottenham når de spiller på Wembley.

Spørsmålet er om det er psykisk eller om det er noe med atmosfæren på arenaen som gjør at Tottenham mislykkes på Wembley, uansett vil manager Mauricio Pocchettino forsøke å bryte den dårlige hjemmetrenden på Wembley allerede onsdag. 

Men de får en vanskelig oppgave. Tottenham var ubeseiret på hjemmebane mot lag fra Bundesliga (seks seire og en uavgjort) før de møtte Dortmund i 2016. Den kampen tapte 1-2. De har også tapt mot Leverkusen. Dermed har de to hjemmetap på rappen mot tyske lag.

Sjekk vårt forslag til midtukekupong:

Anfield er et fort 

Dortmund leder 1. Bundesliga etter tre serierunder. De står med to seire og én uavgjort så langt, og de har ennå ikke sluppet inn et eneste mål. D

Den tyske storklubben mistet et av lagets største talenter i sommer, da Dembele gikk til Barcelona for over én milliard kroner.  Men de har erstattet ham med Andriy Yarmolenkosom holder samme klasse. De har også kjøpt Manchester City-talentet Jadon Sancho. Han har ennå ikke spilt for tyskerne, men han er definitivt en spiller å se opp for når han får sjansen.

Sist sesong ble Dortmund slått ut i Mesterliga-kvartfinalen av Monaco, men de scoret tre mål mot laget fra fyrstedømme. Totalt scoret de 28 mål i løpet av forrige sesongs Mesterliga-spill. De er meget sterke offensivt. Det vil Spurs få merke.

Tottenham mangler Victor Wanyama, Danny Rose, Erik Lamela og Georges N'Koudou, mens Dele Alli er suspendert. Moussa Sissoko er usikker.

Dortmund må klare seg uten Erik Durm, Raphael Guerreiro og Park Joo-Ho. I tillegg er også Andre Schurrle, Sebastian Rode og Marco Reus på skadelisten.

Tottenham har kun vunnet to av de siste seks kampene i Mesterligaen, og de har et Wembley-kompleks. Dortmund på sin side gikk ubeseiret gjennom gruppespillet sist sesong, hvorav fire kamper endte med seier.

Dortmund har vunnet de to siste kampene mot Tottenham, og jeg tror de kan vinne igjen. 2,85 i odds på borteseier frister. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 13. september:

Tottenham - Borussia Dortmund 2,20 - 3,25 - 2,85 B

Total odds: 2,85