Boksebrødrene klare for Brækhus-showet

BOKSEBRØDRENE: Brødrene Hadi Srour (t.v.) og Ali Srour fra Tønsberg skal begge bokse foran hjemmefansen under Cecilia Brækhus-stevnet i Stokke 21. oktober.

BOKSEBRØDRENE: Brødrene Hadi Srour (t.v.) og Ali Srour fra Tønsberg skal begge bokse foran hjemmefansen under Cecilia Brækhus-stevnet i Stokke 21. oktober. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hadi og Ali Srour fra Tønsberg gleder seg til å bokse hver sin forkamp, når Cecilia Brækhus setter alle sine tittelbelter på spill mot Mikaela Laurén i Stokke 21. oktober.

DEL

41 år gamle Laurén får en ny sjanse etter å ha tapt mot Brækhus (35) på teknisk knockout i Rostock i 2010. Tittelkampen bokses i Oslofjord Convention Center i Stokke, der Brækhus skal ha sin pre-camp fra mandag i neste uke.

– Det er fantastiske fasiliteter, og det gleder vi oss enormt til, forteller Brækhus.

Srour x 2

Flere forkamper skal bokses før Cecilia Brækhus går i ringen. To lokale Tønsberg-boksere, brødrene Hadi og Ali Srour, er begge klare for å gå i ringen på hjemmebane.

– Jeg er privilegert og glad for å få muligheten til dette. Jeg har bokset på alle stevnene til Brækhus i Norge, og nå ser jeg fram til å bokse på hjemmebane foran fansen i Tønsberg, sa en dresskledd Hadi Srour under pressekonferansen.

Brækhus, som møter Mikaela Laurén i hovedkampen, forteller til NTB at det er en grunn til at Srour har fått tillit under samtlige av hennes stevner.

– Hadi er nordisk mester og ble i tillegg kåret til beste bokser i alle vektklasser. Han er den beste bokseren i Norden, og det er stort. Vi er kjempeglade for å ha Norges beste amatørbokser som proff på vårt stevne, sier hun og legger til at Srour helt klart er en bokser som kan ta opp arven når hun en gang legger hanskene på hylla og legger opp.

– Hvis det er noen som ta opp arven etter Cecilia, så er nok jeg rette mannen, sier Srour.

Mer TV-tid

Srour selv er kjent for sine friske uttalelser – og leverte også denne gangen.

– Jeg er en mann for de store anledningene. Det har jeg vist tidligere. Jeg presterer når det gjelder, sa han og viste til at han i år har deltatt både i VM og EM, og er kåret til Nordens beste bokser.

21-åringen møter en tysker i lett weltervekt 21. oktober, en motstander av det tøffere slaget.

– Jeg vil kalle det en 50/50-kamp. Jeg kunne valgt en lettere motstander, og vunnet i første runde. Nå slår jeg ham heller ut i siste runde, da får jeg mer tid på TV, sa Srour.

Til Tønsbergs Blad sier TK-bokseren at han mener han møter den beste bokseren på hele stevnet.

- Jeg har gått hardt ut, sier han før han lover å vise seg frem fra sin aller beste side.

- Jeg vet hvor god jeg er, og skal få frem mitt beste for å lage et show for publikum. Jeg kommer til å vinne, og se veldig bra ut samtidig, sier Hadi Sour.

Broren Ali Srour skal gå proffkamp i super fjærvekt.

– To ganger Srour fenger. Han har en helt annen stil enn meg og er mer impulsiv. Jeg har nok litt nerver med tanke på hans kamp, til tross for at jeg konsentrerer meg om min egen kamp, sier Ali Srour.

– Hun er falsk

ISFRONT: Kjølig stemning mellom Cecilia Brækhus og svenske Mikaela Laurén som møtes igjen i bokseringen senere i høst.

ISFRONT: Kjølig stemning mellom Cecilia Brækhus og svenske Mikaela Laurén som møtes igjen i bokseringen senere i høst. Foto:

Mikaela Laurén får altså sin sjanse nummer to mot hele Norges boksedronning. Og hun fyrte opp stemningen ved å fortsette sin røffe kritikk av Brækhus.

– Hun er en diva, hun er falsk og hun er ikke en sosialt trivelig person, mente svensken.

Cecilia Brækhus mener Laurén har gått over grensen.

– Hun har kalt meg alt fra «diva» til «tjukk». Det er en grense for hva en verdensmester kan ta (av kritikk), og det beste stedet å gjøre opp dette én gang for alle er i bokseringen, sier Brækhus.

Brækhus var etter Farias-kampen tydelig på at hun nå drømmer om en kamp i USA, men før det skjer må hun nå slå Laurén – igjen.

Brækhus, som nærmer seg slutten av sin karriere, er ubeseiret på sine 31 kamper som proffokser og holder tittelbelter i weltervekt i forbundene WBA, WBC, WBO, IBF og IBO.

Laurén, som har 29 seirer og fire nederlag på CV-en som proffbokser, kan være siste hinder før en drømmeavslutning på karrieren i Las Vegas.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags