Brækhus showet på shoppingsenteret

ELLEVILLE DAGER: Cecilia Brækhus viste seg fram for publikum i Torvhallen onsdag ettermiddag. Boksedronningen kan knapt vente med at kampen mot Mikaela Laurén skal begynne.

ELLEVILLE DAGER: Cecilia Brækhus viste seg fram for publikum i Torvhallen onsdag ettermiddag. Boksedronningen kan knapt vente med at kampen mot Mikaela Laurén skal begynne. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Cecilia Brækhus showet på shoppingsenteret i Tønsberg – og kom med en klar melding til sin svenske motstander Mikaela Laurén: – Lørdag blir det ingen kyssing!

DEL

Se bildeserien lengre ned i saken.

Brækhus og Laurén var blant bokserne som stakk innom Farmandstredet shoppingsenter onsdag ettermiddag. I Torvhallen holdt de en lett seanse hver for seg med trening foran et nysgjerrig publikum over tre etasjer.

Cecilia Brækhus smilte og vinket og takket tilskuerne for frammøtet. Samtidig virket hun utålmodig etter å komme i gang med kampen lørdag kveld.

– Jeg kan knapt vente på at det skal bli lørdag. Jeg er sulten på å komme i ringen og få dette til å handle om boksing og ikke alt annet fjas, sier hun og tenker blant annet på det overraskende kysset Laurén overrumplet henne med på forrige pressekonferanse.

– På lørdag blir det ikke noe kyssing i ringen!

LES OGSÅ: Tre av fem proffboksere uten motstander før Brækhus-kampen

– Kobler det ut

Dagene før boksestevnet i Oslofjord Convention Center i Stokke har vært preget av lite positive overskrifter:

  •  Billettsalget har gått tregt, og arrangøren har nå dumpet prisene.
  •  Halvparten av forkampene er foreløpig avlyst, inkludert hjemmebokserne Hadi og Ali Srours kamper.
  •  Og flere boksekommentatorer har stilt spørsmål ved den sportslige kvaliteten på hovedkampen.

På spørsmål om hun lar seg forstyrre av de negative nyhetene, svarer hun:

– Jeg kobler det ut. Jeg har fullt fokus på det som skal skje i ringen. Alt annet er bare støy, sier Brækhus og tenker på det dårlige billettsalget, de avlyste forkampene og det hun kaller «en innboks stappfull av kjærlighetssyke boksefans» som har sett kysset med Mikaela Laurén.

LES OGSÅ: Brækhus overrasket av Laurén-kyss 

– Forstår skuffelsen

Mens Brækhus og de andre bokserne gjorde sitt for å øke interessen for lørdagens stevne, uteble Hadi Srour fra onsdagens lille opptrinn i Torvhallen. Srour var så skuffet over at hans kamp er avlyst, at han ikke så noen grunn til å stille opp på seansen.

På spørsmål fra Tønsbergs Blad om hva hun synes om at hjemmehåpene Hadi og Ali Srours kamper er avlyst, sier Cecilia Brækhus dette:

– Det var veldig trist at ikke de fikk kamp. Jeg har også vært i den situasjonen, at man har ligget i trening i flere måneder og så har kampen blitt avlyst. Jeg vet akkurat hvordan den situasjonen er, og det er ikke noe moro. Jeg er veldig lei meg på dere vegne.

– Du forstår skuffelsen Hadi Srour nå føler?

– Jeg forstår skuffelsen ett hundre prosent, for jeg har vært der selv. Proffboksing er av og til brutalt, sier Brækhus.

LES OGSÅ: – Kampen burde gått i Oslo, ikke i en fjord ingen har hørt om

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken