Lars fikk seg en skinnende overraskelse på sesongavslutningen

HEDRET: Anne Katrine Aas fra Vestfold Idrettskrets dukket opp med utmerkelsen Hederstegn i gull til Lars Andersskog.

HEDRET: Anne Katrine Aas fra Vestfold Idrettskrets dukket opp med utmerkelsen Hederstegn i gull til Lars Andersskog. Foto:

Lars Andersskog fikk seg en overraskelse på tirsdagskveldens sesongavslutning for Eik Unified og Stjernelaget. En overraskelse i gull rett og slett.

DEL

For Anne Katrine Aas fra Vestfold Idrettskrets dukket opp med utmerkelsen Hederstegn i gull.

Forslagsstilleren skrev dette om Andersskog;

«De siste 19 årene har Lars Andersskog lagt ned utallige dugnadstimer for Eik Unified, tilrettelagt fotball i Eik IF Tønsberg. Som trener, leder og styremedlem har han bidratt. Han vært med å gi alle spillere mestringsglede og fine opplevelser, både på banen og utenfor. Lars har en god evne til å se alle og setter Fair Play høyt, høyere enn å skulle vinne selv, noe han viste fra sidelinjen under Landsturnering 2019 i Stjørdal denne sommeren. Hans eget lag kjempet om å gå til topps på tabellen da en kamp gjensto. Eik møtte det svakeste laget som hadde spilt mange kamper og ennå ikke scoret et eneste mål. Med gode taktiske grep klarte treneren å gjøre kampen både jevn og slik at begge lag scoret mål. Til stor begeistring for alle. For jobben han har gjort og det fantastiske fotballmiljøet han vært med å forme på Eik er han utnevnt som æresmedlem i klubben. Han har også bidratt med all sin kompetanse og erfaring til NFF Vestfold og andre klubber i fylket. Lars Andersskog har i en årrekke gjort en stor og fortjenestefull innsats for den tilrettelagte fotballen i Vestfold.»
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags