Nå kan du se landskamper live på tb.no

LIVE: Jakob Maslø Dunsby (i midten) kan bli å se når tb.no skal sende aldersbestemte landskamper framover.

LIVE: Jakob Maslø Dunsby (i midten) kan bli å se når tb.no skal sende aldersbestemte landskamper framover. Foto:

Nå kan du se aldersbestemte fotball-landskamper på tb.no. Tønsbergs Blad skal nemlig heretter sende alt som er av landskamper opp til 20 år.

DEL

Norges Fotballforbund og Amedia har inngått en avtale som sikrer tjenesten Direktesport eksklusiv rett til å vise alle aldersbestemte landskamper i fotball opp til 20 år. Først ut er G18-kampen mellom Norge og Tsjekkia tirsdag klokken 15.

Ut sesongen 2022

Avtalen gjelder samtlige aldersbestemte landskamper for både jenter og gutter ut 2022-sesongen.

Kampene vil bli vist i tjenesten Direktesport, som er tilgjengelig gjennom 75 lokalaviser og Nettavisen. Hvert år er det lagt opp til å sende rundt 35 aldersbestemte landskamper i Direktesport, så langt det er praktisk mulig å få til.

– Direktesport er landets største og bredeste tjeneste på direktesendt sport. Nå ser vi fram til å tilby aldersbestemte landskamper til våre abonnenter. Det er kun et par år siden Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard spilte på dette nivået. Allerede i kveld kan 650.000 abonnenter med tilgang til Direktesport se norske fotballtalenter mot Frankrike, sier Amedias konserndirektør Anders Opdahl.

Desidert størst

– Fotball er Norges desidert største idrett med fotballklubber i lokalsamfunn over hele landet. Mange av spillerne på våre aldersbestemte landslag har som oftest startet sin karriere i nettopp en breddeklubb, og vi merker at det er stor interesse rundt aldersbestemte landslag både på gutte- og jentesiden. Gjennom avtalen med Amedia får fotballinteresserte fra nord til sør mulighet til å følge morgendagens helter tett, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i Norges Fotballforbund.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags