Her er SFs nye hovedtrener

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Magnus Powell ble presentert som SFs nye hovedtrener tirsdag formiddag.

DEL

(Sandefjords Blad) Etter flere uker på trenerjakt, har Sandefjord Fotball funnet sin mann. Svenske Magnus Powell erstatter Lars Bohinen, som forlot SF for en snau måned siden - etter fire år som hovedtrener på Komplett Arena.

Powell var en av flere kandidater som ble intervjuet av klubben forrige uke, men var den eneste som offentlig gikk ut og sa at han ønsket seg jobben.

43-åringen tok selv kontakt med SF, og gjorde dem oppmerksomme på sin interesse for jobben. Nå er han ansatt som klubbens nye hovedtrener.  Svensken har signert en toårskontrakt med klubben.

– Dette er en stor dag for meg. Jeg har ventet på denne dagen siden jeg forlot Eliteserien sist. Jeg vet jeg kommer til en sterk klubb, og det er en prosess jeg har stor tro på. Det er et stort steg for meg, sier Powell.

LES OGSÅ: Powell: – SF vet at jeg er interessert i jobben

Fortid i Levanger

Den tidligere Helsingborg-, Lillestrøm- og Lyn-spilleren var hjelpetrener under landsmannen Magnus Haglund i Lillestrøm, før han fikk muligheten som hovedtrener gjennom opphold i Egersund og Levanger. Han var nære opprykk til 1. divisjon med Egersund, men endte på 2. plass bak Ullensaker/Kisa i 2015.

Så tok han over Levanger i 1. divisjon i 2016. Med Powell bak roret imponerte trønderne med en 8. plass i Obosligaen, og slo blant annet Lars Bohinens Sandefjord både hjemme og borte.

I 2017 klatret laget ett hakk opp på tabellen, men Powell ble ikke enig med klubbledelsen om den sportslige satsingen, og valgte å forlate klubben.

Tirsdag ble han ansatt som Sandefjord Fotballs nye hovedtrener, og dermed får svensken sin debut som trener i Eliteserien.

SB KOMMER TILBAKE MED FLERE INTERVJUER OG REAKSJONER I EGNE SAKER.

HAR GÅTT GRADENE: Magnus Powell (t.v.) har gjort suksess som trener i Egersund (2. divisjon) og Levanger (Obosligaen) de siste årene. Før det var han assistenttrener for Magnus Haglund (t.h.) i Lillestrøm.

HAR GÅTT GRADENE: Magnus Powell (t.v.) har gjort suksess som trener i Egersund (2. divisjon) og Levanger (Obosligaen) de siste årene. Før det var han assistenttrener for Magnus Haglund (t.h.) i Lillestrøm. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags