– En gledens dag

Plan a: Smilene satt løst da Tove Rise Kværne(H) og Bent Moldvær (Frp) fikk beskjed av Morten Stordalen (FrP) om at Messehall får solid støtte fra staten. Foto: Reidar Lindqvist

Plan a: Smilene satt løst da Tove Rise Kværne(H) og Bent Moldvær (Frp) fikk beskjed av Morten Stordalen (FrP) om at Messehall får solid støtte fra staten. Foto: Reidar Lindqvist

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tønsberg kommune og Messehall A får fire millioner kroner av staten

DEL

Stortingsrepresentant Morten Stordalen fra FrP var fredag i Tønsberg for å dele  fire millioner kroner til kommunens Messehall A-prosjektet. Sammen med Kårstein Eidem Løvaas (Høyre) har han jobbet hardt for å fremme Vestfolds første interkommunale idrettsanlegg i familie- og kulturkomiteen.


Og nettopp ordet «interkommunalt» har gjort det enklere å tale Vestfolds sak i tildelingen av midler.


– Det er utrolig mange søknader og hard kamp om kronene. At kommunene og idretten klarer å samarbeide, slik som her, gjør det lettere å få med seg staten som støttespiller. Man kan ikke ha alle type anlegg i enhver kommune, mener Stordalen.

 

Messehall A har vært et stort, tidkrevende og kostbart prosjekt. 37 millioner kroner er prislappen på flerbrukshallen som i første rekke skal huse turn, friidrett og kampsport. Tidligere har også Fylkestinget bevilget én million kroner, og ikke rart lokalpolitikerne smiler bredt når Stordalen kommer med enda penger fra Stortinget.


– Dette der en gledens dag. Vi må få si at vi synes vi er berettiget til denne støtten, men Morten og Kårstein skal ha ros for at de har stått på for vår sak der inne, sier Bent Moldvær.


.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken