FKT klarte bare uavgjort

Juan Rene Santos Contreras kunne avgjort kampen for FKT på straffe bare ti minutter før full tid,men klarte ikke å overliste keeper.

Juan Rene Santos Contreras kunne avgjort kampen for FKT på straffe bare ti minutter før full tid,men klarte ikke å overliste keeper. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

LILLEHAMMER: FK Tønsberg spilte 1 – 1 borte mot mot Lillehammer lørdag kveld.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Til tross for at det bare ble ett poeng synes ikke Chritian Østli at FKT spilte noen dårlig kamp dårlig kamp.
– Nei, jeg synes vi kjempet bra, mye bedre enn forrige helg. Vi har trent godt og har trua på oss selv, men samtidig er det vår egen skyld at vi ikke scorer flere mål, sa Christian Østli.

Straffebom

FK Tønsberg kom best igang på Stampesletta og Daniel Herrera Reinoso ga gjestene ledelsen etter 27 minutter. På det tidspunktet var det FKT som styrte kampen, men de hvitkledde fra OL-byen ville ikke gå av banen med tap.
Morten Fossum utlignet bare fem minutter før pause og det tente et håp hos hjemmelaget. Bare ti minutter før slutt fikk FKT et noe heldig straffespark.

LES OGSÅ: Tror på sine lagkamerater i Follo


Men Lillehammers keeper Henrik Mathias Bakke hadde ingen problemer med å redde straffen.

Bittert

– Det er utrolig bittert at vi bare klarte uavgjort. Vi hadde mange gode muligheter til å avgjøre kampen til vår fordel, men vi svikter litt i de avgjørende øyeblikkene, fortsatte Østli.

Hva er det som gjør at dere ikke klarer å levere 100% i disse situasjonene? - Det var mange trøtte hoder utpå der på slutten og da blir vi ukonsentrerte. Jeg skulle egentlig ta straffen selv, men jeg var sliten og hadde altfor høy puls til å klare det der og da. I etterpåklokskapens navn kan man kanskje si at jeg skulle tatt den likevel, men det spørs om det hadde blitt noe bedre, sa Christian Østli.

Mye å jobbe med

FK Tønsberg innehar i skrivende stund 8. plassen på tabellen med bare fire poeng ned til Lillehammer som foreløpig ligger an til nedrykk på 12. plass.

Men det er også kort vei oppover på tabellen. - Ja, mye kan snu seg på bare et par runder, så vi kan ikke se oss bakover på tabellen, fortsatte Østli. - Vi har fortsatt mye å jobbe med for at vi skal klare å komme oss på rett kjøl foran resten av sesongen, men vi har tro på det vi driver med og at vi skal begynne å vinne kamper igjen, avsluttet Christian Østli før han og resten av laget satt seg på bussen hjem til Vestfold.

PS. Førstkommende lørdag tar FKT imot tabelljumbo Brumunddal hjemme på Tønsberg Gressbane, en kamp laget skal og bør vinne.

Lillehammer - FK Tønsberg 1-1 (1-1)

2.divisjon fotball

Stampesletta

Tilskuere: 257

0-1   Daniel Herrera Reinoso (27)

1-1 Morten Fossum (40)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags